5. heinäkuuta 2017

Avaruussynttärit

_DSC0038_1

Vietettiin sunnuntaina sukulaisten kanssa Alexin 5-vuotissyntymäpäiväjuhlia avaruusteemalla. Tuttuun tapaan yritettiin kutsujen, tarjoilujen ja koristeiden osalta pysyä teemassa mahdollisimman hyvin. Koti koristeltiin katoista roikkuvilla planeetta-ilmapalloilla ja kartonkitähdillä, pahvista, jeesusteipistä ja foliosta rakennetulla kuulla sekä Alex-tähtibannerilla. Pöytäliina oli avaruuden tapaan musta ja tarjoilutkin sopivat teemaan. 

Suolaisina meillä oli tarjolla pieniä lihapullaplaneettoja, saturnuksen sipulirenkaita, kulhollinen avaruusromua eli caesar-salaattia sekä saturnus-minipizzoja. Makeina taas galaksi-keksejä, hedelmävarrasraketteja, tähtipölyä eli karkkia sekä aurinkokunta-kakku cake pops-planeettoineen. Keksit olivat koristelua lukuun ottamatta kaupan valmiita ja kakussa oli täytteenä suklaa-vaniljamoussea sekä vadelma-vaniljamoussea. Juomana nautittiin avaruusteemaisista mukeista rakettibensaa, eli omena-appelsiini-sitrusboolia.

_DSC0020_1 _DSC0031_1 _DSC0014_1 _DSC0029_1 _DSC0046_1 _DSC0010_1

Vieraiden lähdettyä siirryimme pihalle viettämään rääppiäisiä naapureiden kanssa. Pelattiin, herkuteltiin hieman lisää ja nautittiin auringosta. Pojat leikkivät naapureiden lasten kanssa vesisotaa ja siksi perinteiset perhekuvat jäi otettavaksi ihan arkivaatteissa. Ei se haittaa, saatiin ihan hauskoja kuvia.

Kivat bileet oli taas, vaikka juhlien järjestämisessä aina on oma stressinsä. Tällä kertaa pistimme juhlat pystyyn hieman erikoisemmissa olosuhteissa, sillä meillä oli Nea ja tytöt kylässä koko viikonlopun. Perjantaina miehet olivat viettämässä Jeren polttareita, joten me naiset oltiin sitten keskenämme kotona lasten kanssa ja touhuttiin hullun lailla. Harvassa on ne ystävät, jotka vapaaehtoisesti ja pyytämättä alkavat siivoomaan meidän sotkuista kotia juhlia varten. Lauantaipäivänä Samikin tuli kotiin Jeren jatkaessa vielä juhlimista kavereiden kanssa. Hyvin kaikki järjestelyt sujuivat, vaikka hulinaa riitti viidestä jaloissa pyörivästä lapsesta.

_DSC0052_1 familjebild

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!