1. kesäkuuta 2017

Sisäleikkipuisto naapurissa - testissä HopLop Suomenoja

Kirjoitin pari postausta aiemmin siitä, ettei me kovin usein käydä sisäleikkipuistoissa. Viimeksi ollaan käyty Hoplopissa joulukuussa ja suunnitteilla oli kyllä nyt kesälläkin käydä. Kävikin hyvä sattuma kun kuulin, että ihan tähän meidän naapuriin avataan uusi Hoplop, nimittäin Espoon Suomenojalle kauppakeskus Merituuleen. Kyseinen puisto on pinta-alaltaan kaikista suurin Hoplop koko Suomessa. Avajaiset sattuivat sopivasti tälle kesäkuun ensimmäiselle päivälle, eli meidän Joelin ensimmäiselle kesälomapäivälle. Mikäs sen parempi ajankohta tutustua uuteen sisäleikkipuistoon ja juhlistaa samalla lasten alkanutta kesälomaa!

Valitettavasti meillä kävi kuitenkin niin huono tuuri, että Hoplop-reissua innoissaan odottanut Alex sairastui korkeaan kuumeeseen eilen illalla. Tällä kertaa Alex joutui siis jäämään kotiin lepäämään, mutta viemme hänet tietenkin  tervehdyttyään myös käymään Hoplopissa. Onneksi siskoni lupasi tulla vahtimaan kummipoikaansa ja herkuttelemaan jäätelöllä suurimman mielipahan korvaukseksi. Lähdimme siis Joelin ja Hugon kanssa katsomaan, millainen meininki Hoplopissa on näin avajaispäivän kunniaksi. 2,5-vuotias kuopus ei ihan vielä pärjää joka paikassa, mutta 6-vuotias viillettää menemään niin, että hiki tulee perässä pysymistä yrittävälle aikuiselle. Hugo selvisi oikeastaan yllättävän hyvin isojen puolella, toki avustavan aikuisen kanssa. 0-4 -vuotiaiden pienten alueella aika olisi kyllä käynyt tylsäksi nopeasti, mutta ehkä se onkin pääosin vauvoille ja pikkutaaperoille tarkoitettu leikkipaikka. 

DSCN4169_1 DSCN4251_1 DSCN4269_1

LASTEN JA AIKUISTEN LEMPPARIT
+ Pallokanuuna
+ Tulivuori
+ Käärmeliukumäki
+ Isot turvalliset tilat, joissa ei haittaa vaikka lapsi katoaisi näkyvistä hetkeksi
+ Paljon sohvia leikin lomassa lepoa tarvitseville
+ Monipuolinen alue myös perheen pienimmille

KEHITYSEHDOTUKSET
- Korkeat hinnat kauhistuttaa aina, heh
- Sisäänpääsyn hintaan voisi kuulua poletti tai pari
- Rullaliukumäessä jäimme kaipaamaan "ajotyynyjä", joita esim. Ruoholahdessa on.
- Me löysimme vain yhdet vessat. Saattaa kiireisenä päivänä koitua jonoksi, jos ne tosiaan olivat ainoat.
- Kahvilassa voisi olla tarjolla myös hedelmiä ja muita kevyitä pikkuvälipaloja (esim jugurttia)

Näin kesällä sisäleikkipuistoihin suunnatessa kannattaa pitää mielessä, että paljaat varpaat ovat puistossa kielletty hygieniasyistä. Monet sekä lapset että aikuiset kulkevat kesäisin sandaaleissa, balleriinoissa tai crocseissa, jolloin sukkia ei ole valmiiksi jalassa. Kannattaa siis muistaa pakata mukaan sukat kaikille! Oma vesipullo on myös hyvä pakata mukaan, sillä juostessa tulee aivan varmasti hiki! Kahvilasta saa onneksi ostettua pullovettä sekä muita virvokkeita, jos oma vesipullo unohtuu kotiin. Ruokalistat ja naposteltavat tuntuivat olevan myös hyvin monipuoliset. Itse ilahduin siitä, että tarjolla on nykyään paljon muutakin, kuin ainaisia nakkeja ja ranskalaisia. Niitäkin toki löytyy, mutta hienoa kun listoilla on myös terveellisempiä vaihtoehtoja. Meille median edustajille oli tänään tarjolla salaattia, sämpylöitä sekä kahvia, teetä ja suklaata. Pojat malttoivat hyvin pitää taukoa leikkimisestä syömisen ajaksi, tuleehan sitä tietenkin nälkä ja jano riehutessa. Tsekkaa Hoplop-päivämme tunnelmat myös videolta!Oli superhauska päivä niin aikuisten kuin lastenkin mielestä! 

6 kommenttia:

 1. Ihana video! Harmi, ettei keretty näkemään pidempään, mut kiva, että nähtiin edes nopeesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kiva nähdä edes hetken aikaa :) Myöhemmin uusiks taas!

   Poista
 2. Ei vitsi miten kiva video, tosta näkee niin hyvin koko HopLopin tarjonnan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyl sitä kierrettiinkin tunteja, kuten vissiin tekin teitte :D

   Poista
 3. Oi kun näyttää kivalta! Harmi ettei me päästy mukaan, mutta mekin mennään tsekkaamaan se, kunhan ehditään :)

  Valoa tiistaihin ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!