21. maaliskuuta 2017

Lasten syntymätaulut (sis. linkki arvontaan)

Kirjoittelin tuossa jokunen aika sitten meidän lastenhuoneen sisustuksesta ja pohdiskelin silloin, mitä kivaa keksisin tehdä hyllyllä oleville kehyksille. Olen pitkään jo ajatellut, että olisi kiva ikuistaa lasten syntymätiedot tauluiksi, mutta en ole löytänyt mistään tarpeeksi kivoja tauluja. Olen nähnyt monissa blogeissa ja nettisivuilla kauniita syntymätauluja, mutta mikään niistä ei ole kolahtanut mulle ihan täysin. Yritin joskus jopa itse säätää oikeanlaisia tauluja kuvanmuokkausohjelmilla, mutta niistä tuli vain tyhmän näköiset kun visio ei kohdannut toteutuksen kanssa.

_DSC0556_1

Eksyin kuitenkin muutama viikko takaperin Pikkunorsun nettisivuille ja ihastuin saman tien kivaan julistevalikoimaan. Suomalaista designia olevat Pikkunorsun tuotteet ovat Outi Moision käsialaa. Verkkokaupassa on iso valikoima ihania sisustustuotteita, joista pääosassa ovat lastenlaulukortit ja -julisteet. Kortteihin on painettu useita tuttuja lastenlauluja sekä -runoja ja niitä löytyy vaikka mitä erilaisia. Tuotevalikoimassa on myös paljon erilaisia syntymätauluja ja nimitauluja sekä myös tarroja, lahjapapereita, kalentereita ja pyyhkeitä. Mulle iski aikamoinen valinnanvaikeus tuotteita selatessani, koska yhtäkkiä halusin syntymätaulujen lisäksi kaikkea muutakin! Erityisesti mua ilahdutti huomata, että valikoimassa on myös ruotsinkielisiä sekä englanninkielisiä tuotteita.

_DSC0530_1 _DSC0521_1

Valittiin pojille lopulta kauniit ja simppelit julisteet, joissa syntymäpäivä on väreillä painettu kuvan keskipisteeksi ja alta löytyy nimi, syntymäpäivä- ja aika, mitat sekä paikkakunta. Eivätkö nämä olekin ihan täydelliset? Naureskeltiin muuten juuri Samin kanssa, ettei hän muista Alexin syntymäpäivää eikä Hugon syntymävuotta. Nyt iskälläkin on näkyvässä paikassa hyvät muistilaput, joista luntata poikiensa syntymätiedot tarpeen vaatiessa!

_DSC0573_1

Sain yhteistyön kautta myös kunnian arpoa yhdelle onnekkaalle vapaavalintaisen lastenlaulujulisteen. Arvonta on käynnissä Instagramissa @jenskujne, kannattaa käydä osallistumassa! 

Yhteistyössä Pikkunorsu

2 kommenttia:

  1. Ompa hienot :) Jotkut tuonlaiset ois kivat myös omille lapsille, pitääkin käydä katsomassa valikoimaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkunorsulla on iso ihana valikoima, kannattaa käydä katsomassa <3

      Poista

Kiitos kommentista!