18. tammikuuta 2017

OON PASKA ÄITI

Oon paska äiti, koska oon synnyttänyt lapsia. Synnytystavalla ei ole väliä, olisin paska joka tapauksessa. Kivunlievitykset on luusereille ja luomusynnyttäjät tekevät sen vain leuhkiakseen myöhemmin. Sektiosta puhumattakaan, eihän sitä voi kutsua edes synnyttämiseksi.

Oon paska äiti, koska esikoiseni söi purkkiruokia ja joi korvikemaitoa vauvana. Kunnon äidit imettää ja tekee soseensa itse, mieluusti vielä luomuna. Eihän sitä voi vauvallensa mitä tahansa myrkkyruokia syöttää.

Oon paska äiti, koska imetin ja kokkasin soseet itse kotimaisia luomuaineksia käyttäen. Koska se on pröystäilevää ja ajanhukkaa. Menetät aikaa lapsesi kanssa seisten kattilan äärellä sosetta keittämässä päivät pitkät. Ja mieti, joku voi nähdä vaikka tissin vilahtavan imettäessäsi julkisella paikalla!

Oon paska äiti, koska nukutan lapseni omissa sängyissään. Perhepeti on turvallinen ja terveellinen, lasten kuuluu olla vanhempiensa lähellä. Toisaalta, perhepedissä lapsiaan nukuttavat äidit ovat myös paskoja, koska lapsesta tulee riippuvainen vanhemmistaan eikä itsenäisty koskaan. 

Oon paska äiti, koska mun lapset on silloin tällöin yökylässä. Äidin tulee elää symbioosissa lastensa kanssa heidän täysi-ikäisyyteensä asti. Yöt poissa äidin luota traumatisoivat lasta. 

Oon paska äiti, koska mun lapset ovat olleet pääosin terveitä. Koska ei olla kärsitty refluksista, koliikista tai ruoka-aineallergioista, en tiedä äitiydestä mitään. Älä huoli, jos sun lapsellasi on joku näistä, tai vaikka kaikki: Oot silti paska äiti, mitäs menit lisääntymään.

Oon paska äiti, koska panostan itseeni silloin tällöin. Ulkonäöstään huolta pitävä äiti istuu peilin edessä kaikki päivät ja laiminlyö lapsiaan. Pinnallisuus on lapsia tärkeämpää.

Oon paska äiti, koska piilotan viikon pesemättä jääneet hiukset pipon alle ja kuljen useita päiviä samoissa pieruverkkareissa. Äiti, joka unohtaa itsensä ja elää täysin lapsilleen on epäonnistunut, siis paska. Kyllä sitä pitää muistaa olla myös nainen, eikä pelkkä äiti.

Oon paska äiti, koska annan lasteni katsoa telkkaria ja joskus pelata tietokoneella. Tietotekniikka johtaa käytöshäiriöihin, passivoitumiseen, ylipainoon, syrjäytymiseen sekä agressiivisuuteen. 

Oon paska äiti, koska en ole ostanut lapsilleni omia tabletteja eikä älypuhelimia. Teknologia on nykyaikaa ja kyllä lasta tullaan kiusaamaan, jos hän ei osaa käyttää tablettia 1-vuotiaana ja omista uusinta iPhonea viimeistään eskarissa. Ei me missään keskiajalla eletä.

Oon paska äiti, koska lapseni syövät karkkia. Sokeri on huumetta ja herkut pilaavat hampaat, lapsesta tulee jälleen käytöshäiriöinen läski ja hänen loppuelämänsä on pilalla. Älä huoli, jos vältät antamasta sokeria lapsillesi, säkin oot paska. Koska lapsesta tulee ulkopuolinen syödessään synttärijuhlissa pelkkiä tofukuutioita ja porkkanatikkuja. Hän kasvaa vihaamaan sinua ja päästessään vihdoin käsiksi sokeriin vetää sellaiset överit, ettei tokene siitä enää koskaan.

morsdag_3

Kiitos inspiraatiosta tähän postaukseen Fit Fun Family sekä Mutsi on MäSä!

Teit niin tai näin, oot aina paska äiti! Mitkä asiat tekevät teistä paskoja äitejä?

23 kommenttia:

 1. Tää oli ihan huikee! Sama se miten teet niin aina on olemassa joku joka nyrpistää nenäänsä sulle. Parempi olla välittämättä ja tehdä niinkun itsestä hyvältä tuntuu (eiku hei sä oot sillonki paska! 😅)

  VastaaPoista
 2. Oon paska koska huudan välillä lapsilleni :/
  Välillä ei vaan jaksa ja kiehuu yli kun muksut riehuu, tappelee ja ei usko mitään..
  Ja kyllä, lapseni syö herkkuja ja sokeria liiankin usein eli oon paska äiti.
  En jaksa aina lähtee ulos lasten kanssa eli oon paska äiti.
  Kyllä, lapseni katsovat tablettii tai puhelinta eli oon paska äiti.

  Varmaan kaikki löytää itsestään jotain että on paska äiti.
  Ei vaan tule aina myönnettyy sitä.

  VastaaPoista
 3. Olen paska äiti, koska lapseni sormiruokaili (jotain ihan ihme hippeilyä, miksi ei voi syödä lusikalla) Erikoisuutta tavoitteleva, muka muita parempi äiti.

  Olen myös paska, koska imetin 3v 7kk. Vähintään joku pervo. HYI! Olen paska myös siksi, että laitoin lapsen hoitoon uuden tutkinnon tekemisen takia 2v mutta vain 2 päiväksi viikossa, ihme riepottelua kodin ja hoitopaikan välillä! Samalla vauhdilla aloitin myös maisteritutkinnon. Ihme paskailua. Ja osa-aikainen hoito jatkuu, paska juttu siis yhteiskunnalle kun en tuota verorahoja.

  Olen myös paska koska en halua toista lasta koska jaksaminen on kortilla jo nyt. Mutta annas olla mikä paska olisin jos hankkisin toisen lapsen ja sitten vasta olisinkin väsynyt paska. :D

  Olkaamme yhdessä aivan paskoja. Suorastaan perseestä!!!

  VastaaPoista
 4. onneks tää on periytyvää.. oon kai ollut paska äiti ja nyt kai paska mummu mutta ainakin oon saanut lapseni terveenä yhteiskuntaan josta olen hyvin kiitollinen että he pärjäävät tässä paskassa maailmassa omien lastensa kanssa =)

  VastaaPoista
 5. Tää on niin totta ja myös monella tapaa surullista. Vanhemmuudesta tai kasvatukseen liittyvistä asioista ei voi keskustella kuin just ja tasan saman henkisten kanssa, tai syttyy kolmas maailmansota. Esimerkiksi just toi imetys. Ei saa puhua sen puolesta, eikä voi kertoa omasta korviketaipaleesta, koska aina tulee joku pahoittamaan mieltään tai pätemään 😅

  VastaaPoista
 6. Niin totta. Aivan sama mitä teet niin jonku silmissä oot paska.

  VastaaPoista
 7. Niin totta. Aivan sama mitä teet niin jonku silmissä oot paska.

  VastaaPoista
 8. Ooon paska äiti mutta hyvä isä :)

  VastaaPoista
 9. Näin se tuppaa meneen... mutta mitäpäs jos kukaan meistä ei olekaan paska, vaan ollaankin kaikki hyviä äitejä omalla tavallamme <3

  VastaaPoista
 10. Tää paska äiti on yhteiskunnan loinen ja luisunut kotona ensimmäisen lapsen syntymästä asti eli toukokuussa tulee 10 vuotta täyteen. Ja tää paska äiti on menny tässä välissä vääntämään sen neljä lasta lisää. Ja paska mutsi oon ku meillä on täysin allergiavapaa perhe ja lapset on nukkuneet aina hyvin ja olleet ns. helppoja vauvoja eli mitäs sitä äitiydestä tietäs ku niin helpolla päässy oon.

  VastaaPoista
 11. Oon paska äiti koska en jaksa ihan joka päivä ulkoilla lasten kanssa. Oon paska äiti kun annan välillä purkkiruokaa. Oon paska äiti kun lapsi on vielä kaks ja puoliveenä vaipoissa. Jne.jne. :D hyvä teksti! Kiitos :) tehtiimpä niin tai näin, aina joku ajattelee että se ei oo hyvä. Olkaamme armollisia myös itsellemme :)

  VastaaPoista
 12. Oon paska äiti, koska lapsellani on puheen ja kielenkehityksen häiriö. Sehän johtuu vain ja ainoastaan siitä etten ole lukenut ja lorutellut tarpeeksi paljon vauva-aikana/lapsi tillottaa vain tv:tä.

  VastaaPoista
 13. Sä ajattelet aivan liikaa mitä muut susta ajattelee. Tee niinkun parhaaksi näät ja anna kaikkesi lapsilles, se riittää! Ihmiset on erinlaisia ja se pitää hyväksyy :D jonkun mielestä aina joku on väärässä ja se on tää maailma. Jos haluut olla onnellinen, et välitä p*skaakaan mitä muut ajattelee tai sanoo jos parhaasi yrität itse ;) ite henk kohtasesti tiedän että oon paras äippä mun lapselle ja annan kaikkeni mut en kato mitä muut tekee saatikka välittäisin mitä muut sanoo/ajattelee :)

  VastaaPoista
 14. Oon paska äiti, koska pojat 2v on vasta pari kk saanu syödä keksejä mutta ei vielä pullaa/keksiä suurempaa herkkua. Oon paska mutsi, koska en halunnu poikia "vesirokkokutsuille". Oon paska äiti, koska vieroitin tutit "jo" reiluilta 1.5 vuotiailta.

  Iso HUOH! :) ja tekstille iso peukku!! :)

  VastaaPoista
 15. Ja minäpäs oonkin paska äiti, kun en antanut vauvoille juurikaan tuttia. Aina oli joku viisaampi neuvomassa ja kysymässä, että mikset anna tuttia, jos vauvat vähänkin inahti. Kun sanoin, ettei meillä käytetä, niin mua katsottiin kun vähä-älyistä...

  VastaaPoista
 16. Mut hei kenen ne mielipiteet siellä päässä kumajaa? Jep, toisten äitien sanathan ne siellä. Kunpa äidit ei ois toisilleen niin tylyjä!

  VastaaPoista
 17. Olen paska äiti koska lapseni ei oppinut kävelemään, hänellä oli liian kireät jänteet joten jalat eivät menneet oikeaan asentoon. Olen paska äiti koska 2v3kk ikäinen lapseni ei vieläkään osaa puhua. Olen paska äiti koska hän on vielä vaipoissa. Kaikki nämä ongelmat johtuvat varmasti siitä että tämä paska äiti ei saanut imetystä onnistumaan ja lapsi sai korviketta, tuota myrkyllistä korviketta. Terv. Maailman paskin äiti

  VastaaPoista
 18. Olen paska äiti koska kärsin monta vuotta lapsikuumeesta ja nyt kun esikoinen on syntynyt kärsin masennuksesta
  Ja koska olen ns. loppuun palanut,
  tuntuu etten jaksaisi hoitaa lastani mutta koska rakastan lastani kaikista eniten maailmassa, hoidan lastani parhaalla mahdollisella tavalla vaikka itse olisin hiestä märkänä silmäpussit poskilla kahvin voimalla yötä päivää kuunnellen ihmisten tylyjä kommentteja kaikesta mitä synnäriltä asti olet kuullut, hormoni höyryissä yrittäen pidätellä itkua ja tulivuorenpurkausta.

  VastaaPoista
 19. Itseasissa tää menee niin että oot paska äiti ainoastaan jos et synnytä luomuna alateitse, imetä mahd. pitkään, sormiruokaile luomuruokaa ja nuku perhepedissä. Ainiin ja lasten merkkivaatteet unohtu #gugguu #papu #minirodini ��

  VastaaPoista
 20. Samaistun. En niinkään ajattele mitä muut miusta ajattelee äitinä vaan olen itse itseni pahin vihollinen ja selkään ruoskija. Kun teen näin niin oon varmaan paska, mut jos teen näin niin oon sysipaska. "Tee niin kuin itestäs parhaimmalta tuntuu", mut en mie ekan lapsen äitinä tiedä mikä on parasta ja mikä tuntuu parhaalta, kun joka asiassa on puolensa. Ah. Joskus,väsyttää, mutta onneksi lapsi hymyllään piristää tätäkin pasaa äitiä.

  VastaaPoista
 21. Nainen on paska aina! Jos haluat lapsia, olet laiska kouluttamaton paska ja haluat lypsää valtiolta rahaa. Mee töihin pummi! Teet vain statuskakaroita oman egon jatkeeksi!

  Jos et halua lapsia olet itsekeskeinen paska ja haluat vain olla, tulla ja mennä oman halun mukaan. Haluat itsekkäästi keskittyä vain itseesi/työhön ja elää luksuselämää ilman velvollisuuksia. Oletko edes nainen ollenkaan?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!