23. tammikuuta 2017

Koska minulla ei ole tyttöjä

Pelkkien poikalasten äitinä olemisessa on runsaasti hyviä puolia. Asioita, jotka olisivat täysin erilaisia tai jopa mahdottomia, jos perheen lapsissa olisi molemman sukupuolen edustajia. Kokosin listaan muutamia asioita, joista voin iloita, koska olen perheen ainoa nainen. Postauksen jutut ovat kirjoitettu pilke silmäkulmassa, joten ei oteta asioita liian vakavasti! Varmasti kaikissa perhemalleissa on omat hyvät ja huonot puolensa, oli perheessä sitten pelkkiä tyttöjä, pelkkiä poikia tai molemman sukupuolen edustajia. 

käsiseisonta_1

Odotan kuin kuuta nousevaa sitä päivää, kun kuopuksemme täyttää seitsemän vuotta. Sitten alan hulluna varailemaan koko perheen kylpyläreissuja, koska oma rauha pukukopissa ja saunaosastolla! Heihei stressaavat uimahallireissut kiukuttelevine lapsineen, tervetuloa rauhalliset saunahetket ja kiireettömät pukemishetket, jolloin on aikaa myös meikata ja kuivata omat hiukset.

Minun ei koskaan tarvitse pohtia, minkä ikäisenä annan tyttöni meikata, milloin tarvitaan rintaliivejä ja mikä on sopiva ikä käyttää stringejä. Ei tarvitse riidellä liian lyhyistä hameista tai liian avonaisista paidoista, miettien että tytär kulkisi kaduilla siveettömän näköisenä. Ei tarvitse opettaa tamponien käyttöä tai jakaa peiliä, hiustenkuivaajaa, meikkejä, vaatteita ja koruja.

Tulen aina olemaan perheen prinsessa ja lasteni silmissä kaikista ihanin naispuolinen ihminen koko maailmassa! Ainakin siihen asti, kunnes he löytävät itselleen tyttöystävät ja äiti muuttuu vain vanhaksi kääkäksi, joka yrittää pitää kynsin hampain kiinni pienistä pojistaan.

Voin halutessani luistaa ja laistaa kaikenlaisista minun mielestäni tylsistä harrastuksista toteamalla, että noi on varmaan sellaisia isien ja poikien juttuja. Siinä samassa voitan itselleni omaa aikaa vaikkapa kynsien lakkaamiseen tai uuden kampauksen kokeiluun. Tai rakkaushömppäelokuvien tuijotteluun ainaisten ninja, auto, ralli, taistelu- yms leffojen sijaan.

Mulla on aina kolme käsiparia kantoapua kun menen ruokakauppaan, shoppailen tai haluan vaikka järjestellä huonekaluja uuteen uskoon. Pojat kasvaa vahvoiksi miehiksi ja heiveröinen äitiraukka saa aina tarvittaessaan lihaksia lainaan pojiltaan. Jos tähän lasketaan vielä mieskin mukaan, niin käsipareja onkin neljä! Se tietää yhä enemmän shoppailua!

käsiseisonta_2


Mistä asioista te muut vain poikalasten äidit iloitsette?

3 kommenttia:

 1. :D

  Olipas hauska :D

  Aloin miettimään että mulla on kolme tyttöä niin miten tuo toimii tyttöjen kanssa.
  Juuri vanhimmalla alkoi kuukautiset ja pojat on alkaneet kiinnostaa, myös mun meikit katoilee ja muutenkin saa etsiä aina jotain omaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onhan näitä listailtu :)

   http://blogit.kaksplus.fi/poikien-aiti/2016/07/19/lapset-poikia-poikaperheen-aitiyden-8-parasta-asiaa/

   Ja hyvänä lisänä tosiaan tuo kylpylän sauna minkä mainitsit. Minäkin kuskaan mukanani poikia saunassa yhteensä 15 vuotta, on ihan kivaa vaihtelua mennä sinne muutamaksi vuodeksi yksin rentoutumaan. Sitten taas ovat lapsenlapset tervetulleita, kun on muutaman vuoden saanut nautiskella yksin.

   Poista
  2. Jonna, sullakin oli hyviä oivalluksia! :) ano, varmasti on paljon asioita, joihin vaikuttaa onko perheessä pelkkiä tyttöjä tai pelkkiä poikia. Samoin sekaperheissä voi olla ihan eri meininki kuin niissä, joissa on vain yhtä sorttia :D

   Poista

Kiitos kommentista!