8. syyskuuta 2016

Piraattisynttärit kiikarissa, ahoi!

Hugo täyttää muutaman viikon kuluttua kaksi vuotta ja sehän tarkoittaa syntymäpäiväjuhlia! Juhlien teemaksi valikoitui tällä kertaa merirosvoteema. Pyritään taas toteuttamaan kaikki kutsuista tarjoiluihin sekä koristeisiin mahdollisimman hyvin teeman mukaisesti. Teemaan sopivat kutsukortit syntyvät hetkessä ja niiden toteutukseen tarvitsee vain valkoisia korttipohjia, mustia ja punaisia kyniä sekä grillitikkuja, sakset, rei'ittimen ja ehkä viivoittimen. 

piraatti_5 piraatti_4 piraatti_2

Leikkaa korttipohjat kahtia ja muotoile purjeen muotoisiksi. Ylijäämäpaloista voi askarrella pieniä viirejä maston päähän. Purjeet voi koristella eri tavoin, tässä vain mielikuvitus on rajana. Punaiset ja mustat raidat sekä pääkallot ovat merirosvolipuille ominaisia mutta muitakin värejä ja kuoseja voi tehdä. Purjeisiin painetaan reiät ja ne pujotetaan sopivan pituiseksi pätkäistyyn grillitikkuun, eli mastoon. Valmista!

Koska aikaa juhliin on enää vajaa kuukausi ja kutsut on saatava pikapuoliin postiin, valitsin tällä kertaa tehdä tällaisen mahdollisimman helpon ja nopean kutskukorttimallin. Mielestäni näistä tuli ihan hyvät, vaikka enemmällä panostuksella toteutus olisi varmasti onnistunut paljon paremminkin. Mitäs pidätte?

7 kommenttia:

 1. Ihan huippuja! En kestä miten ihanasti jaksat aina järkätä näitä teemasynttäreitä kutsuista lähtien, tää on yks sellanen juttu josta aion niin varmasti ottaa mallia sit joskus jos mulla on omia lapsia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kyllä väkertää ja värkätä ja uskon että lapsetkin arvostavat sitä :)

   Poista
 2. Mahtavaa, meillä on joulukuussa tulossa kuopukselle merirosvosynttärit. Seuraan siis mielenkiinnolla ideoiden ja vinkkien toivossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lisää vinkkejä on tulossa, eli kannattaakin pysyä kuulolla! ;)

   Poista

Kiitos kommentista!