1. elokuuta 2016

Kesän kivoimmat kemut

Lauantaina kokoonnuttiin Kaksplussan portaali- sekä verkostobloggaajien kesken juhlistamaan kesää hyvässä porukassa. Kaikki osallistujat ovat olleet super innoissaan juhlista ja saatiin aikaiseksi upeat bileet Hotelli Kämpin mahtipontisessa Mannerheim-sviitissä. Suomen ainoa viiden tähden hotelli oli niin uepea kuin olisi voinut kuvitellakaan ja tyylikkään vanhanaikaisesti sisustetussa Mannerheim-sviitissä tunsi itsensä lähes kuninkaalliseksi. 

_DSC0311_1 _DSC0304_1

Upeat puitteet juhlalle kruunasi Pihamaan Viinitilan herkulliset viinit ja Ekbergin coctailpalat, sekä yhteistyökumppaneiden tarjoamat goodiebagit. Kaikista parasta oli kuitenkin mitä ihanin seura. Mua yleensä jännittää tavata uusia ihmisiä, mutta jostain syystä näitä naisia en jännittänyt ollenkaan. Vaikka en ollut tavannut ketään heistä aiemmin, tuntuu kuin olisin tuntenut heidät jo blogien ja kuumana käyvän whatsapp-ryhmän kautta. Bloggaajaporukassa ihanaa on se, että kukaan ei ihmettele, miksi pitää kuvata ruokansa ennen kuin syö, poseerata asukuviin tai päivittää somea kesken juhlien. 

IMG_1346_1IMG_5908_mod-Recovered _DSC0005_1

Minun ensimmäisiksi blogijuhliksi nämä olivat kyllä niin täydelliset kuin olla voi! Suurkiitokset Agulle ja Sofialle, sekä muille järjestelyissä auttaneille. Kiitos yhteistyökumppaneille, kiitos mukana olleille naisille! Seuraavia juhlia odotellessa.

yhteistyöt


Kylpyhuonekuva lainattu Elsalta

Lue Kaksplussan kesäjuhlista myös täältä:

Munakoisoni ja minä
Mrs Eriksson's room
Sosetta ja sotkua
47 palasta
Mutsi on MäSä
MiruMaru
Lapsen Askelin
Kotitalouskriisi
10 plussan äiti
Frutti di Mutsi
Poikien äiti
Yksinhuoltajaäidiksi 2011

13 kommenttia:

Kiitos kommentista!