28. elokuuta 2016

12 eurolla Linnanmäellä

Sami lähti eilen kaverilleen viettämään laniviikonloppua, eli raahasi tietokoneensa mukaan kaverinsa luokse aikomuksena pelata taukoamatta reilun vuorokauden ajan. Koska olen hieman laiska äiti, sain Hugolle järjestettyä yökyläreissun mummille. Minulla ei sinäänsä olisi ongelma olla yksin kotona kolmen lapsen kanssa, mutta tietenkin yksinolo on helpompaa kahden kuin kolmen lapsen kanssa. Mulla oli myös toinen syy ehdottaa pienimmälle pojallemme yökyläreissua, nimittäin suunnittelin retkeä Linnanmäelle isompien kanssa. Toki Hugon olisi voinut ottaa sinnekin mukaan, olihan hän mukanamme viimekin kesänä. Hugo istui viime vuonna rattaissa lähes koko Lintsireissun, olihan hän vasta alle vuoden ikäinen, joten en uskonut hänen saavan huvipuistosta paljoa edellisvuotta enempää irti tänäkään vuonna. Lähdimme siis matkaan kolmistaan.

IMG_20160827_174722

Jos jätetään Linnanmäen kalliista rannekkeista valittaminen toiseen ajankohtaan, täytyy taas kerran ylistää mahtavaa ilmaislaitteiden systeemiä suositussa huvipuistossa. Lintsillä on kymmenen laitetta, joihin pääsee rannekkeetta ja täysin veloituksetta. Osa laitteista sopii vauvasta variin, osassa on minimi- ja maksimipituusrajoja. Viime vuonna pojat olivat vielä liian pieniä moniin laitteisin, mutta nyt kummankin ollessa yli metrin pituisia avautui mahdollisuus päästä kaikkiin ilmaislaitteisiin, ja kaikissa he kävivätkin (paitsi Panoraama-tornissa, joka oli voiomakkaan tuulen takia suljettu). Minä olin poikien seurana muutamassa laitteessa, mutta enimmäkseen lapset halusivat mennä laitteisiin ilman äitiä. Poikien lemppari oli viime vuoden tapaan merirosvolaiva, jossa he kävivät viitisen kertaa peräkkäin keinumassa. Sen lisäksi he tykkäsivät törmäilyautoista, rumpukarusellista ja hattarasta, jota saivat syödä ensi kertaa elämässään.


Kamerani muistikortissa on näköjään jotain vikaa, sillä se herjasi miljoona satatuhatta kertaa päivän aikana, että muistikorttia ei voi käyttää. Sain kuitenkin kuvailtua hieman videota lauantaipäivästämme. Postauksen kuva on taattua insta-laatua, sieltä mut löytää nimierkillä @jenskujne. Ilmaislaitteita kiertäessämme kolmen hengen lintsireissu tuli maksamaan parikymmentä senttiä päälle kaksitoista euroa. Näistä reilut kahdeksan meni parkkipaikan maksuun, loput yhteen kolmelle hengelle jaettuun hattaraan. Repustamme löytyi evääksi banaania ja pussismoothieita sekä karkkeja, joita äiti mussutti salaa minkä kerkesi lasten kurvaillessa laitteissa keskenään. Hyvä päivä takana, eikä hintakaan päätä huimannut. Peukku Lintsin ilmaislaitteille!

4 kommenttia:

 1. Miksei tykkimäellä ole tuollaista,sinne maksoi jo 5€ sisään jos ei ostanu ranneketta :/
  Eikä mitään ilmasii laitteita vissiin siellä ole.
  Jopa sisäpuuha maahan piti ostaa sukat erikseen kun ei omia tajuttu ottaa mukaan.

  Kyllä tuntuu että linskillä on kaikki paljon paremmin.
  Toisaalta siellä saattaa olla enemmän ihmisiä sitten,tykkimäellä pääsi melkein heti laitteisiin,ei paljon jonoteltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, tylsää että kaikkialle on niin kallista! Lintsin ilmaislaitteet on kyllä ihan super hyvä juttu! :)

   Poista

Kiitos kommentista!