18. heinäkuuta 2016

Loma loppui, kesä jatkuu

Kesälomamme on lopussa ja tällä hetkellä istutaan autossa matkalla kotiin, matka-aikaa on enää muutama minuutti. Huomenna arki jatkuu Samin palatessa töihin, mutta aiotaan työpäivistä huolimatta jatkaa kesästä nauttimista. Perjantaina mun vanhemmat saapuivat Kesälahdelle ja me muutettiin Samin kanssa muutamaksi yöksi mökkiin poikien jäädessä asuntovaunuun mommon ja papan kanssa. Saatiin nukkua aamuisin hieman pidempään ja herätä rauhassa ilman vaipanvaihtoja, lastenohjelmia ja aamupalahärdelliä. Lauantaina oli supertuulinen päivä, illalla saunottiin koko porukalla ja leikittiin laivanupotusta aaltojen tuiskeessa. Sunnuntaina pakattiin eväät ja suunnattiin grillikatokseen herkuttelemaan makkaroilla ja vaahtokarkeilla. Illalla pidettiin vielä isot lettukestit! Tänään aamu meni pakatessa ja hieman puolenpäivän jälkeen lähdettiin kuuden tunnin kotimatkalle. Loman rentouttavaa vaikutusta ei voi hehkuttaa liikaa, on ollut aivan ihanaa viettää rauhallisia lomapäiviä perheen kesken.

_DSC0148_1 _DSC0021_1 Kesis_16_0313 Kesis_16_0326 _DSC0178_1 Kesis_16_0374 Kesis_16_0294 _DSC0082_1 _DSC0191_1 _DSC0003_2

Vaikka tämän kesän lomat onkin jo lusittu ja se jäi vain kahdeksi viikon pituisiksi pätkiksi (mun sairasloma toukokuussa ja tämä heinäkuun viikko), niin meillä on vielä paljon suunnitelmia kesäksi. Tuntuu jopa, että aika loppuu kesken kun jo parin viikon päästä alkaa Joelin päiväkotiin tutustuminen ja kolmen viikon kuluttua Alexillakin alkaa kerho. Ennen arkeen paluuta aiotaan kuitenkin yrittää vielä ehtiä toteuttaa mahdollisimman paljon juttuja meidän to do-listalta.

- Retkiä uimarannalle
- Leppävaaran uuden maauimalan testaus
- Reissu korkeasaareen
- Lapseton viikonloppu ja Weekend festival
- Linnanmäkipäivä
- Ehkä joku päivän-parin miniloma lasten kanssa

Kesä on kulunut nopeasti vaikka säät eivät olekaan olleet ihan täydelliset. Välillä tuntuu, ettei olla tehty mitään, mutta todellisuudessa ollaan kyllä tehty kaikenlaista. Uskon, että pojat ovat tyytyväisiä kesälomaansa!

Osa kuvista: Mika Jussila

4 kommenttia:

  1. Ihania kaikki nämä teidän lomakuvat :) mukavaa loppukesää!

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia, etenkin tuo Hugon rantakuva (neljänneksi vika) on jotenkin tosi hieno tunnelmaltaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!