20. kesäkuuta 2016

Kylmä kesä (sis linkki Instagram-arvontaan)

Suomen kesä tuntuu olevan yhtä vaihteleva kuin neljä vuodenaikaamme. Me ollaan jopa kaivettu pipot kaapista takaisin käyttöön lippisten tilalle, kun tämä viileä ja pilvinen sää ei tunnu tästä paremmaksi muuttuvan. Saatiin keväällä Silverjunglelta pojille ihanat mätsäävät raitapipot, mutta lähetys saapui juuri kevätkelien lämmetessä ja pipot jäivät kaappiin odottelemaan viileneviä säitä. Silverjungle on itselleni varsin tuntematon merkki ja ennen näitä pipoja meillä on kokemusta vain yhdestä vuosia sitten Lapsimessujen alennuksesta ostetusta paidasta. Itselleni tuli yllätyksenä, että Silverjunglella on mallistossaan tuotteita myös naisille, sillä luulin että he valmistavat vain lastenvaatteita. Vaatteiden hinta-laatusuhde tuntuu olevan kunnossa ja uskon itseni lisäksi monen maksavan mielellään hieman extraa ekologisesti ja eettisesti valmistetuista vaatteista.

_DSC0218_1

Pojat tykkäävät pipoistaan vaikka ovatkin olleet hieman närkästyneitä siitä, että joutuu kesällä käyttämään pipoa. Lapsille tuntuu olevan hieman hankalaa ymmärtää vuodenajan ja sään ero, sillä kesän viileinä päivinä ollaan känkkäilty myös pitkistä housuista ja huppareista. Onneksi he kuitenkin ovat huomanneet, että kylmissään oleminen on kurjaa ja että säänmukaisissa vaatteissa on mukavampaa. Otin kaikille kolmelle samankokoiset pipot, sillä heidän päänympärystä mitatessani erot olivat niin pieniä. Joelilla ja Alexilla oli täsmälleen sama mitta, Hugolla taisi olla vajaan sentin pienempi. Pipot istuvat hyvin jokaiselle, eli kokojen valinta meni ihan nappiin. Itse pidän pipoista enemmän päänmyötäisinä, joten taitoin reunat kertaalleen otsalle. Pipot saa halutessaan puettua myös niin, että pään takaosa jää pussimaiseksi.

_DSC0224_1 _DSC0229_1 _DSC0220_2

Instagramissa @jenskujne on käynnissä Silverjunglen lahjakorttiarvonta. Klikkaa ja osallistu, niin sinullakin on mahdollisuus päästä shoppailemaan vaatteita itsellesi tai lapsellesi. Arvonta on käynnissä 26. kesäkuuta asti. Yhteistyössä Silverjungle

Onko Silverjungle teille entuudestaan tuttu vaatemerkki? 

6 kommenttia:

 1. Minä tykkään Silverjunglessa siitä, että kuosit ovat lapsekkaita mutta silti klassisia :) On siis tuttu merkki ja tytölleni niitä silloin tällöin ostankin. Hyvin kestää rymyämistä päiväkodissa ja kotona.

  VastaaPoista
 2. En ole ollenkaan tuttu mutta tuo keltanen pipo on ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Dendär gula e ju helt som vift-byxorna! Nu har du väl kvar dom?! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muahahahahahhaaaa joo dom e i min salainen vauvanvaatelaatikko XDD

   Poista

Kiitos kommentista!