2. toukokuuta 2016

Tervetuloa, toukokuu!

Toukokuu on alkanut upeassa säässä! Eilinen vappupäivä oli ihanan lämmin ja aurinkoinen. Me oltiin vanhempieni luona grillailemassa ja saatiin siis nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta. Käytiin tosiaan Samin kanssa vappuaattona keskustassa katselemassa vappumenoja. Käytiin Senaatintorilla moikkaamassa kavereita ja oli tarkoitus nähdä keskustassa vielä muitakin kavereita, mutta kuten ennustin, väsymys otti vallan. Lähdettiin jo ennen yhtätoista takaisin kotiin, mutta oli kiva olla hetken aikaa fiilistelemässä juhlivaa Helsinkiä.

Tänäänkin on ollut aivan mielettömät kelit! Ensimmäistä kertaa lähdettiin ulkoilemaan pelkät hupparit päällä, mutta sekin oli melkein liikaa. Minä raahasin reippaana tyttönä jumppamattoni hiekkalaatikon reunalle ja tein vatsatreeniä poikien leikkejä vahtien. Yleensä mun treenit sijoittuvat iltaan, jolloin pojat ovat menneet nukkumaan, mutta niin myöhään treenaaminen on uuvuttavaa ja raskasta ja jää monesti tekemättä väsymyksen takia. Ihanaa, kun olen keksinyt yhdistää lasten kanssa touhuilun ja treenin. Tänäänkin sain vielä lisätreeniä Hugon keinuessa, kun tein erilaisia kyykkysarjoja samalla kun annoin vauhtia. Enää ei voi väittää, ettei olisi aikaa. Pitää vaan tehdä sitä aikaa. Vauvauinnin jälkeen haettiin hedelmiä ja patonkia evääksi ja jäätiin pihalle nauttimaan herkuista ja auringosta.

_DSC0230_1 _DSC0264_1 _DSC0306_1 _DSC0291_1 _DSC0303_1

Toukokuu tuo mukanaan paljon jännittäviä juttuja meidän perheelle! Kerho ja harrastukset jäävät kesälomalle ja loppukuusta on siis luvassa useammat kevätjuhlat. Ennen sitä on kuitenkin helatorstai joka vietetään viisilapsisena perheenä, äitienpäivä, kerhon koko perheen kevätretki, Samin 25-vuotissynttärit, poikien yökyläreissu ja Samin synttärijuhlat, kauan odotettu rintaleikkaus ja sitä seuraava viikon loma. On siis tulossa tapahtumarikas kuukausi! Saa nähdä kerkeänkö nauttia Samin lomasta ollenkaan, vai tulenko olemaan vain kipeänä sängyn pohjalla koko viikon. Onneksi ehditään lomailla kesän lopulla vielä lisää, ilman että minä olen täysin toipilaana ja kipeänä. 

Ihanaa, pian on jo kesä! 

10 kommenttia:

Kiitos kommentista!