4. toukokuuta 2016

Onni on uusi syöttötuoli (sis. alennuskoodin)

Yhteistyössä OzBaby.fi

_DSC0228_1

Meillä on Joelin vauva-ajasta asti ollut käytettynä saatu Ikean syöttötuoli käytössä. Se on ajanut asiansa niin Joelin kuin Alexinkin kohdalla moitteettomasti. Ennen Hugon syntymää maalasimme jo melkoisen kuluneelle tuolille uuden pinnan, mutta se osoittautui vain aluksi jyrkälle alamäelle. Asiantuntijan neuvoista huolimatta maali oli vääränlainen. Jos likaa ei heti pyyhkinyt tuolin pinnasta se kuivui, ja minähän olen tunnetusti aika laiska siivoaja eli silloin tällöin tahrat unohtuivat. Kuivuneita ruokatahroja pois raaputtaessani maalipintakin rapisi samaa vauhtia. Viimeinen niitti oli koko tuolin romahtaminen palasiksi. Pinnat lentelivät ja lapsi hämmästyi noustessaan tuolista pois kun puolet tuolista jäikin käteen! Hugo on auttamattomasti liian pieni istumaan normaalissa tuolissa, joten syöttötuolille on tarvetta vähintään vuodeksi eteenpäin. Niin pitkää aikaa en todellakaan jaksaisi joka aterian jälkeen tällaista syöttötuolin uudelleenkasausrumbaa mitä ollaan nyt jouduttu harrastamaan.

_DSC0234_1 _DSC0240_1

Muutama päivä sitten meille kotiutuikin uusi ihanuus, Onni-syöttötuoli. Ihastuin tähän tuoliin jo Alexin ollessa vauva törmättyämme siihen eräässä ravintolassa. Koska tarvetta uudelle syöttötuolille ei tuolloin ollut, ei miehelleni tietenkään sopinut ostaa uutta muuten vaan. Mutta siitä hetkestä asti tuolin kaunis ulkonäkö jäi mieleen. Vanhan syöttötuolin hajottua tiesin heti, ettää haluaisin Onnin vanhan rämän tilalle. Onni-syöttötuoli on OzBabylla tarjouksessa toukokuun loppuun asti, eli kannattaa hyödyntää tarjous jos on syöttötuolia vailla! Onni-syöttötuoli on ajattoman näköinen, kauniisti muotoiltu, kotimaista laatua parhaimmillaan. OzBabyn valikoimassa värivaihtoehtoja on kolme: valkoinen/puu, musta/puu ja kokovalkoinen. 

_DSC0261_1 _DSC0268_1

Valitsin meille kokovalkoisen tuolin, sillä tarkoituksena olisi uudistaa myös ruokaryhmä tässä lähiaikoina. Ostettiin jokunen aika sitten väliaikaisesti tummanruskean ruokaryhmän, kun meillä oli kiireinen aikataulu ja tämä ruokaryhmä oli halpa. Unelmanamme on kuitenkin aina ollut valkoinen pöytäryhmä. Tämä läpikuultava valkoinen Onni sopii mainiosti valkoisen ruokaryhmän kaveriksi, kunhan sellainen joskus hankitaan. Tällä hetkellä valkoinen syöttötuoli näyttää hieman pöhköltä muiden keittiökausteiden vierellä, mutta se on pieni haitta verrattuna siihen, että meillä on taas ehjä, toimiva ja ennen kaikkea kaunis syöttötuoli! Meidän nykyinen pöytä on myös aika matala, joten Onni on aavistuksen pöytäämme korkeampi. Tämä on kuitenkin ihan hyvä, sillä nyt Hugo istuu hieman korkeammalla pöytään nähden ja saa paremmin syötyä. Jatkossa aion myös olla tarkkana tuolin siistinä pitämisen kanssa, eihän tuollaista kaunokaista voi pilata laiskottelemalla siivouksen kanssa. 

Sen lisäksi, että Onni on nyt alennuksessa, saatte OzBabylta myös 10% alennusta kaikista normaalihintaisista vauvan ruokailuun liittyvistä tuotteista koodilla VAUVASYÖ. Koodi on voimassa 31.5. asti.

2 kommenttia:

  1. Mä oon katsellut tätä samaa tuolia myös, se on kyllä niiin nätti ♡ Mutta on sillä hintaakin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!