1. huhtikuuta 2016

Maailman paras aprillipila

Meillä on tiivis neljän hengen ystäväporukka, joka alunperin kokoontui randomisti erään Facebook-ryhmän kautta mökkireissulla. Siitä laumasta osa on jäänyt matkan varrelle, mutta me neljä olemme edelleen tiiviisti yhteyksissä joka päivä. Kolme neljäsosaa meistä asuu täällä pääkaupunkiseudulla, mutta neljäs jäsen on kaukaa pohjoisesta kotoisin. Pyrimme näkemään mahdollisimman usein pitkästä välimatkasta huolimatta, mutta yleensä se tarkoittaa sitä että Neea tulee Kemistä tänne etelään, koska me kaikki muut olemme täällä. Ollaan kerran käyty Kemissä aiemmin reissussa, mutta siitä on aikaa jo yli kaksi vuotta, joten päätimme, että nyt olisi aika lähteä uudelleen visiitille. Pieni kikka tässä kuitenkin oli. Emme kertoneet reissusta Neealle etukäteen. 

IMG-20151121-WA0037

Suunniteltiin salareissun ajankohta sopivasti ensimmäiselle päivälle huhtikuuta, eli aprillipäivälle. Millaisen reaktion se saisikaan Neeassa aikaiseksi, kun vitsailtaisiin tulevamme sinne ja sitten yhtäkkiä olisimmekin oven takana! Järjestettiin lapsille isäviikonloppu ja pestattiin Neean äiti keksimään harhautuksia, jotta Neea olisi varmasti kotona tullessamme. Koska luonnostelen tätä postausta etukäteen ajastuksella julkaistavaksi, en tiedä miten yllätyksemme lopulta otetaan vastaan, mutta uskon kyllä Neean olevan alkujärkytyksen jälkeen ikionnellinen! Mä tykkään tosi paljon järjestellä kaikkia yllätyksiä ja olen ollut ihan täpinöissä tästä jutusta kuukausitolkulla! Sen lisäksi, että on kiva nähdä ystävää pitkästä aikaa, on myös kiva saada viikonlopun verran lapsivapaata ja keskittyä kunnolla ystäviin, joille ei arjen pyörteissä ehdi löytämään tarpeeksi aikaa.

IMG_20160331_190008

Me vietetään täällä Kemissä siis viikonloppua hyvän ruoan ja juoman kera parhaassa seurassa! Kokkaillaan herkullisia illallisia, käydään baareissa, hengaillaan ja juoruillaan. Itse reissuyllätyksen lisäksi askarreltiin Neealle pieniä lahjakortteja, kuten hemmotteluhoitoa, kotityö-apua, bilettämistä ja aamiaista sänkyyn tarjoiltuna. Haluamme näyttää Neealle, kuinka tärkeä ystävä hän meille on ja kuinka iloisia olemme siitä, että hän vierailee luonamme niin usein kuin pystyy. Sunnuntaina lennetään sitten kotiin perheidemme luokse. Toivottavasti luvassa on ikimuistoinen viikonloppu!

Kertokaahan onnistuneimpia tekemiänne aprillipiloja! Millaisia piloja teille on tehty? 

2 kommenttia:

  1. Hauska ja rohkea idea, tuossa saa kyllä olla tarkkana suunnittelemassa ettei joku mene pieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo suunniteltiin hommat aika tarkkaan ystävän läheisten kanssa, mutta silti meinasi iskeä paniikki! :D

      Poista

Kiitos kommentista!