28. syyskuuta 2014

Jos metsään haluat mennä nyt

Vietettiin lauantaiaamupäivä perheen kesken metsäretkellä, vaihteluna ainaiselle pihaulkoilulle ja taka-ajatuksena vaikean maaston aiheuttamat supistukset ja edistyminen synnytysrintamalla. Ensimmäinen osa meni nappiin, ja pojat kyselevät jo jatkuvasti koska mennään takaisin metsään. Toinen osa, ei niin onnistunut, edelleen ollaan yhdessä koossa. Eikä niitä supistuksiakaan näkynyt. Vuodelevosta ja aikaisesta paikkojen kypsymisestä huolimatta alkaa pahasti näyttämään siltä ettei tässä syyskuun aikana enää synnytetä, saatika ennen laskettua aikaa, joka koittaa neljän päivän päästä. Mielessä ei liiku juuri muut ajatukset paitsi jatkuvat "huoh, olen edelleen raskaana"-tuntemukset, joten antaa kuvien puhua puolestaan.
metsäretki_023muok
metsäretki_046muok
metsäretki_043muok
metsäretki_047muok
metsäretki_035muok
metsäretki_030muok
metsäretki_026muok
Joel teki paljon hienoja oivalluksia metsässä, kuten esimerkiksi että "männynpuut ovat sata metriä pitkät". Sienilajeista Joel tunnisti kahvinviemärisienen ja korvasienen, joka ei kyllä tainnut olla mikään oikea korvasieni. Kivet ja kävyt eivät herättäneet mielenkiintoa, toisin kuin poliisin eristysnauhoin varusteltu karrelle palanut skootteri. Huomannee, että metsäretket voisivat olla paikallaan hieman useamminkin. Hauskaa meillä kaikilla kuitenkin oli syksyisellä metsäretkellä.

4 kommenttia:

 1. Mä olin itekki vuodelevossa raskauden aikana, ja lopulta vauva synty sit 39+1. Mulle sanottiin että tosi usein käy niin että äiti pistetään lepoon ja sit vauva päättääkin ettei halua syntyä ollenkaan, vaan joudutaan käynnistämään. Tsemppiä viime metreille, enään ei voi mennä kauaa! :) koita ottaa täydellinen lepopäivä, niin meijänkin vauva synty, nukuin lähes koko edellisen päivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulle on myös sanottu tuosta käynnistämisestä ja se huolestuttaa. Onneksi tässä on vielä 16 päivää aikaa synnyttää ennen kuin lähtevät käynnistämään :) Kiitos tsempeistä, taidan tosiaan koittaa levätä enkä yrittää väkisin saada supistuksia aikaan, koska sillä menetelmällä niitä ei näytä tulevan :P

   Poista
 2. Voimia viime hetkille, ainakin joka päivä olet lähempänä vauvan syntymää kun eilen! ;) Mä oon kans kuullut että monet joilla se vauva varoittelee ajoissakin saapumisestaan joutuvat sittenkin odottelemaan nyyttiä syliin aina sinne la:n tiennoille mutta sulla enää maksimissaan pari viikkoa ja sitten beibi sylissä mutta tuskin menee sitäkään ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Eiköhän tämäkin vauva päätä pian tulla masusta pois ja päästää äitinsä tuskista ;) Onneksi ei mene pitkään vaikka viimeiset päivät matelevatkin.. :D

   Poista

Kiitos kommentista!