19. helmikuuta 2014

Kolme pientä porsasta

jagofston_008muok

jagofston_027muok

Syksyllä perheeseemme liittyy odotettu, toivottu ja rakastettu Jagofston.

78 kommenttia:

 1. Voi teitä ihanaa pientä suurperhettä! Onnea vielä <3

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea ! <3
  Ihania aina nämä vauva uutiset! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on, mä oon kuullut niin paljon vauvauutisia että oon vaan malttamattomana odotellut että pääsen julkaisemaan omat uutiset ;)

   Poista
 3. Wow! :) Grattis till stora familjen! Lycka till! KRam

  VastaaPoista
 4. Onnea !:) miljoonasti! Jännää:) milloin on laskettu tulevaksi? Tyttö toiveita? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 Laskettu aika on lokakuun alussa :) Sukupuolesta ei ole juurikaan toiveita, ja se jää tälläkin kerralla salaisuudeksi aina synnytykseen asti ;)

   Poista
  2. Muistelisin sinun kyllä jossain postauksessa puhuneen tyttö haaveista ja olit ostanut tytölle muistaakseni myös jonkun vaatteenkin odottamaan?

   Poista
  3. Olisihan se tyttö kiva saada, mutta en voi sanoa että se olisi niin vahva tunne että sitä voisi toiveeksi kutsua :) Poika on ihan yhtä tervetullut kuin tyttökin ;) On mulla muutama tyttövaate ostettuna vauvaa varten, mutta olen ostanut myös poikavaatteita tulokkaalle. Nimetkin ovat jo valmiina kummalle tahansa :)

   Poista
 5. Paljon onnea! :)
  - E.

  VastaaPoista
 6. Mä oon vaan niin onnellinen teidän puolesta!! <3 Ja salaisesti kateellinen. ;)

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea koko perheelle ! :)

  VastaaPoista
 8. Ihanaa, paljon onnea! :) Täällä jo odotellaan raskaus postauksia ihan innoissaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Eiköhän niitä ala pian tulemaan tasaseen tahtiin ;)

   Poista
 9. Oivoi, hirmuisesti onnea. ♥ Ihanaaa!

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea!! T: kolmen pojan äiti

  VastaaPoista
 11. Onnittelut :)

  Toivottavasti olette jo terveitä! :) Ja jaksamista kovasti,oletko ollut mitenkään väsynyt nyt raskauden alussa? Ja miten olet jaksanut? Kun kirjoittelit tuolla aikaisemmin noista lapsien nukuttamisjutuista yms.
  Nukutaanko teillä jo paremmin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mua piinaa vielä kova flunssa, kaikkien raskausoireiden lisäksi :/ Väsymys on kovaa, ja se on flunssan lisäksi harmillisesti vaikuttanut esim. blogin postaustahtiin. Lapset nukkuvat nykyään hieman paremmin, onneksi! :)

   Poista
 12. Paljon onnea teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
 13. Onnittelut<3 Ihanaa kun teidän perhe kasvaa :)

  VastaaPoista
 14. Laita kuvaa masusta ennenkuin se on ehtinyt kasvaa yhtään, käsittääkseni olet ihan alkumetreillä kuin tuossa ultrakuvassa vauva on vielä pieni siemen, olisi hauska katsoa milloin maha alkaa selvästi näkymään :) Onnea kovasti perheenlisäyksestä! toivon teille kovasti jaksamisia! toivotaan että miehesikin työmäärä vähenisi ja hän pystyisi olemaan enemmän apuna kotona. Ethän polta itseäsi loppuun lasten kanssa, muista ottaa myös itsellesi aikaa rentoutua ja olla vain. Välillä on ihan ok olla itsekäs ja haluta olla omissa oloissaan :) Kaikkea hyvää teille odotukseen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy yrittää ottaa jonkunnäköinen mahakuva alkuvaiheesta, vaikka mulla on melkoista turvotusta jo nyt :/ Kiitos paljon, ihanan tsemppaava kommentti! <3 Tällä hetkellä toivotaan eniten, että Sami pysyisi kevään/kesän/syksyn lähiseudulla töissä, sillä riski on aina olemassa että työmaat ovat jossain keski-suomessa ja silloin Sami olisi kotona vain viikonloppuisin. Onneksi Sami on tällä hetkellä todella paljon avuksi aina ollessaan kotona ja antaa minulle sitä omaa aikaa ja lepoa. :)

   Poista
 15. Aijotteko tälläkään kertaa ottaa etukäteen selvää kumpi on tulossa? Jos oikein muistat olette pitäneet sen salaisuutena ainakin blogin lukijoille, mutta muistaakseni myös itsellenne? Olenko väärässä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmissa raskauksissa sukupuoli on ollut meille ja myöskin muille salaisuus aina synnytykseen asti, ja näin toimimme myös tällä kertaa ;)

   Poista
 16. Hihih:3
  Miks mua alko niiiiin kovasti hymyilyttää tää postaus:'D
  Ja mulla tuli itku.. Herkkis..:p
  Niiin ihanaa<3

  VastaaPoista
 17. Oi onnea <3
  miten on kun ei halua teitää sukupuolta niin valmistelut? :) miten vaatteet yms valmistelut toimivat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keskitytään varmaan unisex vaatteiden ostamiseen, jos jotain ostetaan. mutta suurin osa vaatteista ehtii ostaa vauvan syntymän jälkeenkin :) mutta ollaan päätetty ostaa ainakin kotiutumisvaatteita yhdet kummallekin ;) väärän sukupuolen vaatteet voi myydä pois. Muut hankinnat on kuitenkin molemmille sopivaa väriä ja ei oikeastaan tarvita paljoa kun jo suurin osa löytyy :)

   Poista
 18. oho, onnea! Teillä riittää sitten vipellystä ja vilskettä oikein urakalla :)

  VastaaPoista
 19. Tämä on niin ihanaa!:)

  VastaaPoista
 20. Missä kävin varhaisultrassa ja paljonko maksoi? Katselin hintoja ja wow kuinka kallista :o

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!