30. tammikuuta 2014

Terveisiä sairastuvalta

Onneksi meidän 'sairastupa' pitää sisällään toistaiseksi pelkkiä valuvia neniä ja paljon räkää, toivottavasti se ei siitä pahenekaan. Tänään ei olla viitsitty lähteä mihinkään, ja pohdiskelen viitsiikö Joelia viedä huomenna kerhoonkaan tuon räkäisyyden takia. Kotipäivää ollaan vietetty siivoten, telkkarin ääressä ja kirjoja lukien. Spesiaalitekemisenä keksittiin puhaltaa yksi kaapin kätköistä vahingossa löytynyt serpentiinipötkö. Siinä riitti iloa pitkäksi aikaa! Miten värikäs paperinauha voikaan olla niin hauskaa? Ihanaa nähdä kuinka pienestä lapset saavat hyvän mielen. 

sairastupa_003muok

sairastupa_029muok

sairastupa_085muok

Välipalaksi piti kokeilla suosittuja banaanilettuja, mutta meillä ei ollutkaan banaania. Olin kuitenkin luvannut pojille lettuja joten tein pienen perustaikinan josta riitti sopivasti neljään lettuun. Pojille yhdet ja mammalle kaksi. Mikään ei tuntunut menevän nappiin, kun osa letuista paloi aika mustiksi. Ja ehän meillä ollut hilloakaan! Hätävara-täytteeksi sopi täydellisesti viime kesän mansikoista tehtyä sosetta ja cantaloupemelonipaloja. Hyvää oli, mutta ensi kerralla kokeillaan niitä banaanilettuja kuten oli tarkoitus.

sairastupa_124muok

sairastupa_133muok2

sairastupa_146muok

Sellaiset pikaterveiset tälläkertaa! Ai niin, kuten kerroin jo Facebookissa, meidän uusi tv-taso oli jo paketissa valmiiksi naarmuinen. Nyt odotellaan reklamaation kautta uutta pöytälevyä, jonka jälkeen saadaan taas keskustella Sotkan kanssa korvauksesta. Pyörimme noidankehää ostaessamme huonoa palvelua tai viallisia tuotteita ja saaden hyvityskortteja joilla ostaa taas lisää viallisia juttuja hyvitettäväksi. Onneksi Sotka hoitaa hyvin edes nämä reklamaatiotapaukset. Olohuoneuudistuksesta tulossa postausta kunhan ollaan päätetty lopullinen ratkaisu vitriinien/hyllyn suhteen, sekä saatu tv-tasoon se uusi pöytälevy ja pari paketista puuttunutta ruuvia jotta saadaan toinenkin lasiovi paikoilleen. Ja tietenkin verhot, matto ja somistetyynyt pitäisi vielä hankkia. Nyt me aletaan rakentamaan legoilla ja odotellaan Samia kotiin, hän on ollut taas vaihteeksi koko viikon ylitöissä. Onneksi pian on viikonloppu! 
Kivaa ja toivottavasti tervettä loppuviikkoa kaikille! 

12 kommenttia:

 1. Voi nyt se on sitten teilläkin tuo flunssa kierre :( mä sain sen viikko sitten nikolta ja ei oo vieläkään lähteny pois :( paranemisia teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kurjaa :/ Ja se on tässä viikonlopun aikana mennyt vielä pahemmaksi. Kiitos! :)

   Poista
 2. Nyt ihan ohi aiheen muistin että olet joskus puhunut lasten vaatteista , niiden kuoseista ja kestävyydestä ja jos oikein muistan rakastat laatua ja erilaisia kuoseja? Me and I on juuri julkaissut kevät malliston onko kutsut sinulle tutut? Kestäviä vaatteita tosin vähän hintavampia kuin hm tai lindex mutta suosittelen kokeilemaan! Samalla saat järkättyä vaikka mammkaverit koolle jos haluat pitää kutsut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä kuullut meandi:sta, mutta kuosit eivät juurikaan kohtaa oman lastenvaatemieltymykseni kanssa . Mielestäni ne ovat liian lapsekkaita ja päänsärky-värikkäitä, tosin se ei tietenkään päde kaikki kuosien kohdalla ja joitain kivojakin kuosia saattaa löytyä :) Kutsuilla en ole koskaan käynyt vaikka olen muutamille kutsun saanutkin :) Täytyy kuitenkin tutustua uuteen mallistoon vaikka netissä, kiitos vinkistä!

   Poista
 3. Ai hyvä kun mainitsit noi banaaniletut! Mietinkin mitä kummaa teen kun pöydällä on kilo banaania, täytyy kokeilla heti huomenna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oleppa hyvä! Mä ostin banaaneja mutta en oo vieläkään saanut aikaiseksi kokeilla :D

   Poista
 4. Jenni käy kurkkaamassa let's fake it - blogin kirjoittajan uusi hiustyyli! Sopisi 100 varnasti myös sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, miksiköhän tää kommentti on mennyt roskapostiin? :D Täytyy käydä kattomassa ;)

   Poista
 5. Asutteko kerrostalossa vai jossain muussa? Koetko asuntonne hyvän hintaiseksi? Kuvissa asunto näyttää kauniilta ja avaralta tykkäättekö itse asua tämän hetkisessä asunnossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asutaan luhtitalossa. Alue ja naapurusto on tosi kiva, asunnossa on edullinen vuokra. Harvemmin Espoosta löytyy näin edullista saunallista kolmiota hyvällä sijainnilla. :) Tykätään kovasti asua täällä :)

   Poista
 6. Hei, er nya tv-taso e super snygg! o ser ut att de sku ge massor med ljus dit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo den e nog jätte kiva :) där kommer ännu en hylla dit högt upp på väggen. Men nu väntar vi att vi får en ny del ti den där tv-tason fö den va färdigt skråmig. O sen andra glasdörren på plats också när de fattades skruvar. :D

   Poista

Kiitos kommentista!