27. tammikuuta 2014

Joelin aamupäivä

Godmorgon mamma! Mitä täällä tapahtuu? Laita lamppu päälle.

Huomenta kaikille, Joel täällä! Joku teistä mamman lukijoista oli toivonut postausta, jossa kerron päiväni kulusta ja otan itse kuvia! Mä en osaa vielä kirjoittaa, joten kerroin mammalle mitä kirjoittaa. Joitakin asioita mamman piti vähän arvailla ja kuvittaa, koska en jaksanut keskittyä kertomaan ihan kaikkea eikä mamma osaa lukea mun ajatuksia. Sain mammalta pikkukameran lainaan, ja osasin ottaa kuvia ihan itse, vaikka mamma vähän auttoi ja ohjeistikin.

Mä heräsin tänään aamulla tosi aikaisin ja karkasin huoneestani olkkariin leikkimään. Sitten sain mennä mamman viereen torkkumaan vielä ennen kuin noustiin. Onnistuin karkaamaan sieltäkin herättämään Alexin. Mamma on vissiin ollut aaaaika väsynyt, kun se ei herännyt kun mä lähdin huoneesta. Kun mamma vihdoin nousi sängystä, me saatiin istahtaa tyynyn päälle ja katsoa Franklinia telkkarista. Se oli kivaa, mä tykkään Franklinista. Mutta tykkään vielä enemmän Hirviöallergiasta, ja Dinojunasta. Dinosaurukset on ihan parhaita, mulla on muutama leludinosauruskin. Mä en jaksanut kattoa Franklinia kovin pitkään, koska Alex vei isoimman osan tyynystä enkä mä mahtunut. Joten levitin kirjat lattialle lastenhuoneessa, ajelin rallia ja sitten sain harjoitella mamman kameran käyttöä! Mä otin tosi hienoja kuvia, eikö niin? Noi kameran asetukset ei vaan ole ihan helpoimmasta päästä, joten joskus kuvista tuli suttuisia tai väärin valottuneita. Onneksi harjoittelemalla oppii!

DSCN1707muok

DSCN1714muok

DSCN1715muok

Aamiaiseksi meillä oli jugurttia, mamma oli tosi kiltti ja antoi mun ihan itse päättää mitä jugurttia mä söisin. Mä valitsin tottakai päärynän, kuten melkein joka aamu. Ne taitaa olla oikeasti mamman jugurtteja, koska se aina kysyy että haluaisinko mieluummin jonkun toisen jugurtin. Aamupalan jälkeen mentiin suihkuun ja mamma kutitteli mun päätä sellaisella jännällä laitteella. Lattialle ja mun olkapäille tipahteli hirveesti kissankarvoja! Mutta mamma kertoi että hän leikkasi mun hiuksiani. Seuraavaksi oli Alexin vuoro mennä leikattavaksi, joten mä sain leikkiä eläinten uimahallia. Uima-allas oli vaan liian pieni eikä siihen mahtunut kaikki eläimet samaan aikaan. Suihkussa mä en voinut ottaa kuvia kun kamera olisi voinut mennä pilalle vedessä, niin ainakin mamma sanoi. Mä luulen että se huijasi, koska oon nähnyt kuvia ja videotakin veden alta. Miten ne sitten on kuvattu ellei kameralla?

DSCN1716muok

DSCN1723muok

,
33333333333
b76t

No just, taas Alexin piti tulla sekaantumaan mun juttuihin. Hmm.. mihin mä jäin? Ai niin, me alettiin tehdä palapelejä! Mä sain joululahjaksi kummiltani Katjalta kivan muumi-palapelin, jossa on monta palapeliä samassa laatikossa ja toooosi monta palaa. Niitä paloja on kiva heitellä ympäriinsä jos palapelien teko alkaa tympiä. Mutta mä osaan jo tehdä ne kaikki, kun katson kannen kuvista mallia. Mä oon super hyvä palapelin tekijä, ja osaan tehdä jopa 30 palan kuvia ihan itse! Palapelien teko alkoi kyllästyttää, kun Alex häiritsi ja niin monta palaa puuttui, joten menin lastenhuoneeseen leikkimään. Levitin kaikki autot ja kaikki junaradanpalat lattialle. Onhan se nyt paljon kotoisamman näköistä kun on paljon leluja ympäriinsä, silloin voi myös vaihdella leikkejä helpommin kun kaikki on valmiiksi esillä. Mamma ei ymmärrä, ja mua ärsyttää kun se sanoo että pitää siivota edellisen leikin sotkut pois ennen uuden leikin aloittamista. Onneksi sain mammalta ja Alexilta apua siivousurakkaan.

DSCN1728muok

DSCN1730muok

Sitten olikin jo lounasaika. Me syötiin viimeviikon jämiä, kalkkunaa ja vihanneksia. True bloggaajan tavoin otin kuvan mun annoksesta. Musta ei kyllä yhtään olisi bloggaajaksi, joten taidan lopettaa tän "Joelin päivä-postauksen" tähän iltapäivään, koska nyt alkaa väsyttää ja lähden parvekkeelle nukkumaan päiväunia. Päivän kulusta ja kaikesta tekemästäni kertominen on tylsää, enkä yhtään jaksaisi keskittyä. Mä haluun vaan juosta ympäriinsä ja leikkiä niinku lapsen kuuluukin, enkä valokuvailla joka tekemistäni ja kertoa kaikille blogin lukijoille kuinka heräsin, söin, kävin paskal ja menin takas nukkuu

DSCN1731muok

Hei, huippua! Mä nään ikkunasta roskisauton! Ja kuulin just, että mennään illemmalla ruokakauppaan kun iskä tulee autokoulusta. Mitäköhän muuta sitä vielä keksisi tehdä päiväunien jälkeen, täytyy miettiä... No kuitenkin, nyt nukkumatti huutelee mua jo tuolta rattaista, moi moi! Mamma saa mun päiväunien aikaan lisätä kuvat tähän tekstiin ja julkaista postaus. Kivaa päivän jatkoa kaikille!

16 kommenttia:

 1. Hauska postaus! :) ja hienoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että miellytti! :) Joo, ehkä Joelista joku päivä tulee pro valokuvaaja :P

   Poista
 2. Olipas kivaa vaihtelua lukea Joelin oma postaus :D

  VastaaPoista
 3. Hahaha aivan ihana postaus!! Nyt ois kiva lukea myös Alexin päivän silloin ku Joel on kerhossa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :) Kiva idea, täytyy kokeilla sellaistakin ;)

   Poista
 4. Aivan mahtava postaus! Sain hymy huulille :)
  - E.

  VastaaPoista
 5. Ei ihan auennut tuo "kävin paskal"-juttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha :D Se oli lähinnä viittaus sellaisiin ihmisiin, ketä kirjoittavat esim blogiinsa tai vaikka facebookin statuksiin jokaikisen asian minkä päivän aikana tekee :D Mul on surkee huumorintaju, sen oon kuullut monesti ennenkin :'D

   Poista
 6. Hahahahaha xD mä niin arvasin et täs on just jotai tommost "käyn paskalla" x) mut ihan sika hauska idis :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!