3. joulukuuta 2013

Joululahjatoiveita

Mä olen miettinyt pitkään joululahjalistoja meille ja pojille, mutta laihoin tuloksin. Haluaisimme välttää turhia lahjoja, mutta moni haluaa ostaa lahjan, joten pitäisi keksiä hyviä, käytännöllisiä ja fiksuja lahjoja. Toki ollaan kiitollisia ja iloisia että meitä, etenkin lapsia, halutaan muistaa lahjoilla. Mutta meillä kuitenkin on todella paljon turhaa tavaraa ja turhia leluja, eikä lisää oikeastaan tarvittaisi ollenkaan. Yritin kerätä tähän taas viime vuoden tapaan muutamia ideoita, sillä moni meidän sukulainenkin seuraa blogia.

Pojille takuusuosittuja leluja kuten junarataosia ja legoja. Ruotsinkielisiä kirjoja on todella vähän, niitä kaivattaisiin lisää. Palapelit ovat kovassa käytössä molemmilla, mutta etenkin Joelille tuollaiset 6 palan vauvapalapelit alkavat olla jo liian tylsiä. Tarpeellisia lahjoja ovat lakanasetit ja huppupyyhkeet.

lahjakollaasi_pojat

Itselleni tuntui taas olevan vaikeata keksiä lahjoja, elän kuvitelmassa etten oikeastaan halua tai tarvitse mitään. Mutta kun pienen materialistipeikon päästää valloilleen alkaa toiveitakin tupsahtelemaan. Fiksuihin lahjatoiveisiin kuuluu ainakin uusi munakello, munanleikkuri ja pussilakanasettejä. Ajatuksena on myös siirtyä mattimyöhäisenä älypuhelin-aikakaudelle, sillä tämänhetkinen puhelimeni jumittaa jatkuvasti eikä tuskin elä kovin pitkään enää. Listalta löytyy myös pieni kahvakuula, koska mulla on vain 7,5kg painoinen anopilta saatu kahvakuula ja se on liian painava moniin liikkeisiin. Siirrytään seuraavaksi materialistisiin haaveisiin, mutta otin tähän "fiksuun" kollaasiin mukaan myös Samin lahjatoiveet, joita ei ole montaa, eli ajokortti ja uusi tietokone. Ajokortti on ikään kuin Samin lahja itselleen, tietokoneesta hän saanee unelmoida vielä hetken ellei muumilaaksoon tule rikasta tätiä kyläilemään.

lahjakollaasi_2

Sitten niihin hieman turhamaisempiin materiaalilahjoihin! Mulla oli muutamat lahjatoiveet, mutta kaikkihetimullenyt-tyyppisenä olen jo käynyt ne hankkimassa, eli lisäsalama kameraan, pienempi laukku ja uudet mustat nilkkurit vanhojen rikkinäisten tilalle. No ne piti karsia listalta, joten kollaasi olikin niiden jälkeen aika tyhjä, ja pää täyttyi pakkokeksiäjotainideoita-ajatuksista. Nahkakäsineet ovat kuitenkin käytännöllinen toive, koska tarvitsen kivat ja lämpimät käsineet joilla voi myös ajaa autoa. Leffaliput ovat kiva lahja, tykkään kovasti käydä leffassa kavereiden ja Samin kanssa. Koruja ja vaatteita löytyy listalta, etenkin musta takki olisi kiva löytää. Siihen tarkoitukseen erilaiset lahjakortit ovat hyvä idea, jotta pääsen shoppailemaan! 

lahjakollaasi

Mitä te toivotte joululahjaksi itsellenne tai lapsillenne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!