10. marraskuuta 2013

Vastauspostaus osa 2. Sami vastaa

Tässä tulee vastausten toinen osa, Samin vastaukset. Sami on harvasanainen mies, ja vähän piti houkutella vastaamaan kysymyksiin enemmän kuin yhdellä sanalla. Kiitos vielä kaikille kysymyksiä jättäneille! Sami suostui ihan mielellään siihen, että häneltäkin saa kysyä, mutta saattaa olla että alkoi kaduttaa kun piti miettiä vastauksia.

IMG_0586muok

Millaista elämäsi olisi nyt jos et olisi koskaan tavannut Jenniä?
Eihän sitä tiedä, mutta ainakaan en olisi saanut näin ihanaa vaimoa ja ihania lapsia.

Olen käsittänyt että olet asunut koko elämäsi Helsingissä? Oliko itsestäänselvyys että muutat Espooseen jossa Jenni käsittääkseni (?) on asunut jo pidempään?
En mä nyt tiedä itsestäänselvyys, mutta mulla ei ollut niin suurta väliä missä asutaan, joten suostuin mielelläni muuttamaan Espooseen johon Jenni halusi jäädä.

Oletko käynyt lukiota tai ammattikoulua?
Oon opiskellut reilun vuoden verran logistiikkaa-alaa ammattikoulussa, mutta alaan ei kuitenkaan ollut kiinnostusta ja elämä maistui paremmalta kuin koulu, joten jätin koulun kesken.

Mitä teet työksesi?
Oon rakennusalalla, tällä hetkellä sillanrakennus- ja korjaushommissa. Työtehtävät vaihtelee työmaan mukaan.

Miten intissä suhtaudutaan noin "nuoreen" jolla on lapsia?
Mulla ei ollut lapsia vielä inttiaikana, koska pääsin intistä pois Jennin ollessa raskaana. Ei siellä sen kummemmin suhtauduttu muihinkaan, joilla oli lapsia. Perheelliset saavat ehkä enemmän vapauksia ja etuja armeija-aikana.

_DSC0853muok

Poltatko tupakkaa? Kuinka monesti olet vaikka 6kk aikana humalassa?
Poltan. Riippuu paljon, mutta keskimääräisesti ehkä kerran-kaksi kuussa, eli noin 6-12 kertaa puolessa vuodessa.

Oletko kokeillut huumeita?
En ala tarkemmin selittämään, mutta nuorempana mottoni oli "kaikkea pitää kokeilla" ja niin on vähän tullut kokeiltuakin. Kukin päätelkööt siitä itse.

Mikä on paras keinosi hemmotella Jenniä?
Lahjoilla ja lapsivapaa-hetkillä.

Onko teissä sellaisia piirteitä jotka saavat toisen osapuolen ärsyyntymään? Mitä? Onko teillä sellaisia tapoja joita toinen ei voi millään käsittää?
Jennin ajotyyli ärsyttää. 

Jenni kertoi yhdessä postauksessa, että sinulla ei ole värisilmää pukea poikia yhteensopiviin vaatteisiin, mitä mieltä itse olet? Ärsyttääkö Jennin valitus poikien pukemisesta?
Yhteensopivat värit on mielipideasia, Jenni huijaa vähän koska en mä nyt ihan niin radikaaleja kokoonpanoja ole tehnyt kuin mitä Jenni sanoi. Ei ota luonnon päälle se valittaminen, itsepä Jenni yleensä vaihtaa pojille vaatteet jos ei kelpaa.

_DSC0195muok

Miehet eivät yleensä pidä shoppailemisesta, kuvista kuitenkin huomaa että käytät kivan ja laadukkaan näköisiä vaatteita. Kuka ne ostaa, sinä vaiko (ehkä) tyylitietoisempi Jenni? Mistä yleensä hankit vaatteesi, mikä on luottovaatekauppa josta tarttuu aina jotain sopivaa mukaan?
Itse päätän mitä päälleni laitan, Jenni antaa toki mielipiteensä. Jenni tuntee vaatemakuni ja ostelee jonkun verran vaatteita lahjaksi. Luottovaatekauppoina Jack&Jones varmaan enimmäkseen, H&M, Dressmann yms. Riippuu paljon mitä vaatetta oon ostamassa, en tosiaan shoppaile vaan menen kauppaan silloin kun jotain tiettyä tarvitsen.

Mitä mieltä olet Jennin hyvästä mutta kalliista mausta? Onko haastavaa ostella Jennille esim. syntymäpäivälahjoja? Joudutko koskaan miettimään riittääkö rahasi Jennin tyydyttämiseen, vai olisiko Jenni tyytyväinen vaikka kirpputorilta saatuun lahjaan?
Se on Jennin oma asia. Lahjojen ostaminen on vaikeata jos en ole saanut yhtään vinkkiä mitä Jenni haluaisi. Rahaa isompi ongelma on juurikin itse lahjan miellyttävyys. En käy kirpputoreilla, joten ei tulisi mieleen ostaa kirpputorilta lahjaa.

Olette olleet jo jonkin aikaa onnellisesti naimisissa, mikä on onnellisen liiton salaisuus?
Rentoa ja rauhallista eloa sopivassa suhteessa riitoihin ja tietty paljon rakkautta.

Millaisena näet elämänne 10 vuoden päästä? Missä asutte? Oletteko töissä, missä? Montako lasta teillä on? Oletteko yhä naimisissa? yms.
Asutaan jossain mukavalla asuinalueella, esim tällä nykyisellä. Olen itse varmaan edelleen rakennusalalla ja Jenni missä lie. Meillä on 2-4 lasta ja ollaan yhä onnellisesti naimisissa.

lillebror 254muok

Mistä haaveilet?
En ole haaveilijatyyppiä oikeastaan tippaakaan, elän päivä kerrallaan.

Mitä kadut elämässäsi?
En kadu pääasiassa mitään, mutta harmittaa jos olen tuottanut pahaa mieltä jollekin.

Mikä on elämässä parasta?
Perhe ja lähimmäiset, ja yhteinen ajanvietto heidän kanssaan.

Mikä on lempipuuhasi lasten kanssa?
Lasten kanssa peuhaaminen, rakentelut legoilla ja muilla palikoilla. Itse jään yleensä kuitenkin taka-alalle leikeissä, koska pojat haluavat enimmäkseen leikkiä keskenään.

Mitä teette mieluiten kun koko perhe on vapaalla?
Käydään sukulaisten luona, leikitään ja röhnötetään kotona tai lähdetään esim Korkeasaareen tai muihin lapsille mukaviin paikkoihin.

_DSC0056

Minne lähtisitte lomalle, jos loma olisi a) lapset mukana-loma tai b) ilman lapsia-loma?
A) Lasten kassa varmaan jonnekin perhekohteeseen, ei niinkään väliä minne koska en ole matkustellut juuri ollenkaan joten kaikki on uutta ja kiehtovaa. B) Unelmana on Uusi Seelanti, mutta pääasiassa kaikki kelpaa, kunhan saa sitä kahdenkeskeistä aikaa.

Onko sulla tatuointeja (KUVA!)? Jos ei, haluaistko?
Ei ole. Olen joskus miettinyt asiaa mutta todennut että ei ainakaan tällähetkellä ole kiinnostusta.

Mitä seuraat telkkarista?
Simpsonit, Armanin viimeinen ristiretki. Jos sattuu telkkarin ääressä olemaan niin tulee katsottua melkein mitä vaan. Komedia on mielekkäintä.

Mitä mieltä olet Jennin pikkuvarpaasta?
Onko tää joku Katjan kysymys? No se on aika pikkuinen. Ei mulla muuta.

Luetko Jennin blogia? Mitä mieltä olet siitä, että Jenni pitää blogia?
Luen aina kun kuulen että Jenni on tehnyt uuden postauksen. On kiva että jää muistoja tallelle ja sukulaiset pääsee lukemaan kuulumisia. Ei se haittaa että osa elämästämme on julkista blogissa, ellei se ala vaikuttamaan yksityiselämäämme.

4 kommenttia:

 1. Haha, Jenni mä en ees muistanu että sun nimi on Jenni! Tai siis, kun eihän se tässä sun omassa blogissa kovin usein käy ilmi, niin tuntui oudolta tajuta että minkä niminen ihminen tätä blogia kirjoittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Kyllähän se tossa sivupalkissakin lukee, mutta ehkä siihen ei tuu keskityttyä :D

   Poista
 2. Söpöjä kuvia, kyllä sun miehelles pukee isyys, tai siis näyttää hyvältä! :D En yhtää ihmettele miks yh-isät on kuumaa kamaa mut yh-äidit ei, isät lastensa kanssa on kyllä niiiiin hellyyttävä näky! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no kiitos! :) Oot ihan oikeessa, miehet sopii isiksi ja se näyttää paljo paremmalta ku äidit :P Sohvalla röhnöttävä ukko vauva kainalossa on paljo söpömpi ku sohvalla röhnöttävä mamma vauvansa kanssa :D

   Poista

Kiitos kommentista!