21. marraskuuta 2013

Shoppailua ja viikonloppusuunnitelmia

Kävin eilen ystäväni kanssa pienellä shoppailureissulla. Tarkoituksena oli löytää jokin statement-korun tyylinen kaulakoru lauantain juhla-asua varten, sekä uudet mustat nilkkurit. Vanhat monta vuotta palvelleet lempinilkkurini ovat pohjista ja kärjistä todella kuluneet ja korkolappu on monesti vaihdettu mutta taas loppuunkulutettu. Kävin viime viikolla suutarilta kysymässä mitä korjaaminen maksaisi, ja perusteellinen korkolappujen, kärkien ja pohjien korjaus olisi maksanut lähemmäs 30 euroa, joten totesin että saan melkein samalla hinnalla uudet. Spiritstoresta löytyi aivan ihanat nilkkurit, joihin rakastuin heti jalkaan ne laitettuani. Kengät ovat todella mukavat päällä ja niillä on helppo kävellä. Nilkkureissa oli erityisen kivaa tuo 'läppä' jonka voi halutessaan kääntää joko ylös tai alas, se antaa kengille vaihtelevuutta.

shoppailut_035muok

Lauantain asua koskien, päädyin lopulta siihen tulokseen, etten laita vyötä ollenkaan ja hankin mekon kaveriksi mieluummin näyttävän kaulakorun. Koru löytyi Gina Tricotista eikä kukkaro pistänyt ollenkaan pahakseen tällaisesta "halpiskorusta". Tämä ketjuista koottu kaulakoru sopii hyvin muihin asuun kaavailemiini koruihin, joten tämä taisi olla aika hyvä vaihtoehto vaatimattomammalle korulle ja vyölle. En osaa ollenkaan käyttää tällaisia isoja statement-koruja, mutta joskus kai sitä on harjoiteltava. Olen monesti ihaillut blogeissa näkyneitä statement-koruja ja kuinka hyviltä ne näyttävät melkein niin asun kuin asun kanssa. Kuvassa näkyvät korvikset menevät vielä vaihtoon, ja pähkäilen edelleen pidänkö hiuksia auki vai kiinni. Ehkä on parempi antaa hiusten olla kiinni, niin ne eivät vie näkyvyyttä korulta.

shoppailut_004muok

Ja viimeisimpänä kaikkein paras ostos! Olen jo jonkun aikaa haaveillut kivasta pikkulaukusta, sellaisesta jota voisi käyttää silloin kun ei halua/tarvitse mukaansa paljon tavaraa. Mun edellinen Longchamp-laukku on suht pienestä koostaan huolimatta todella tilava, sinne saa halutessaan järkkärinkin lompakon, avainten, puhelimen yms lisäksi. Uusi laukku on melkein puolet pienempi, eli juuri sellainen etsimäni pikkulaukku. Chanelin unelmalaukku on budjettiin vähän liian hintava, ja olin katsellut korvaaviksi tuotteiksi Michael Korsilta muutamaa laukkua. Kuitenkin tiukkana kriteerinä on, ettei saa olla kultaisia yksityiskohtia ja se todistautui melko vaikeasti täytettäväksi kriteeriksi. Stockalla kuljeksiessani silmiini osui tämä Longchampin upea, ihana, täydellinen Quadri ja rakastuin heti! Jo valmiiksi lyhyt joululahjalista vaan lyhenee entisestään...

shoppailut_009muok

shoppailut_030muok

Huomenna aikaisin aamusta hyppään taksiin ja hurautetaan lentokentälle, josta matka jatkuu rakkaiden ystävien kanssa Kemiin ihanan Neean luokse. Mammaporukasta jonka kanssa taannoin mökkeiltiin, on muutama yksilö karsiutunut pois, mutta jäljellä olevien ihanien tyttöjen kanssa aiotaan viettää hauskaa viikonloppua, juhlia Neean synttäreitä ja ikävöidä kotiin jäävää Viiviä joka ei pallomahansa kanssa tällä kertaa päässyt mukaan reissuun. Haasteellisinta reissuun lähdössä on 10 kiloon rajoitetut matkatavarat ja enintään 100ml kokoiset nestepurkit, saan siis aika tarkasti miettiä mitä mukaani tarvitsen, koska päätettiin olla laittamatta ruumaan laukkuja. Varmaan kolmasosan tuosta painosta vie kamera lisäosineen ja korkkarit, tärkeimmät ensin, hahaha! On ihanaa päästä näkemään liian kaukana asuvaa rakasta ystävää, mutta silti tulee varmasti ainakin pieni ikävä Samia ja poikia. Vapaa viikonloppu tekee minulle kyllä varmaan hyvää! Samille on luvassa omaa vapaailta, kun pojat menevät yhdeksi yöksi mun vanhemmille, ja loppuajan kaverit saa sitten olan takaa tehdä miestenjuttuja kun mamma on poissa häiritsemästä! Tämä jäänee viikon viimeiseksi postaukseksi, joten palaillaan ensi viikolla Kemin reissun kuulumisilla ainakin! Näissä tunnelmissa toivotan siis teille kaikille oikein mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

Kiitos kommentista!