16. syyskuuta 2013

Lisää lastenhuonetuunausta

Tietokoneen siirrtyttyä pois lastenhuoneesta ja Joelin sängyn vaihduttua pinnasängystä lastensängyksi, valitin kuinka lastenhuone oli jotenkin liian tyhjä ja kolkko. Siskoni oli sitten avulias ja tuli auttamaan meitä laittamaan huonetta kivemman näköiseksi. Ensimmäisenä ostoslistalla oli uudet verhot. Päädyttiin puolipitkiin tummansinisiin verhoihin, kontrastina muuten niin valkoiselle huoneelle. Verhot sointuvat siniseen seinään ja heti verhot ripustettuani huone ikään kuin heräsi uudella tavalla eloon. 

_DSC0020muok

Hetken mielijohteesta hankittiin myös seinälle kaksi hyllyä, jotka osoittautuivat hyväksi heräteostokseksi! Valkoiset simppelit hyllyt näyttävät kivalta sinisellä seinällä. Yhdelle hyllylle tuli poikien koriste-esineitä kuten kummikehykset, säästöpossut ja ristiäislahjoiksi saadut pehmolelut. Toinen hylly on vielä kelloa lukuunottamatta tyhjä, mutta siihen kaavailin kahta A4-kokoista hopeista kehystä poikien kuvilla.

_DSC0022muok

_DSC0025muok

Siskoni näppäränä väkersi pojille myös leikkiteltan. Teltta on hauska pieni leikkimaja, ja kovin käytännöllinen koska sen saa pakattua pieneksi pötköksi. Kun teltta ei ole käytössä niin se mahtuu nurkkaan rullalle viemättä turhaa tilaa. Telttaa voi myös siirtää minne tahtoo, tänään aamupäivällä se toimi kissojen majana olohuoneessa.

_DSC0012muok

_DSC0029muok

_DSC0034muok

Edelleen To do-listalla on Joelin sängynaluslaatikon paikalle laitto, Expedit-hyllykön laatikon korjaus, Alexille tyyny ja kunnollinen päiväpeitto. Päiväpeiton teen samasta Marimekon Afrikan Kuningatar -kankaasta kuin Joelin päiväpeitossa. Lista lyheni vain turvalaidalla ja verhoilla, mutta alku sekin. Tai no, itse asiassa lista vain piteni, sillä nyt listaan tuli lisäksi kehysten ostaminen, kuvien tilaus kummikehyksiin ja uusiin kehyksiin, sekä kuvien laitto tuohon Joelin My First Year -kelloon. Muuallakin kodissa olisi vaikka kuinka paljon pientä tuunaamista. Hiljaa hyvä tulee.

12 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköistä! Sitä pitää tulla leikkimään joku päivä ;)

  VastaaPoista
 2. Oi, näyttääpäs kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin! Oon tyytyväinen vaikkei kaikki ole vielä valmista :)

   Poista
 3. Oi, onko teille tulossa pikkusisko, kun ostelit fb:n kirppikseltä tyttövauvan pieniä vaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha! Mistä sä sen tiesit? :D Ei ole tulossa, ainakaan vielä, mutta jos joskus semmoinen meille suodaan, niin on nuo ihanat vaatteet valmiina odottamassa ;) Poden "pienimuotoista" vauvakuumetta!

   Poista
  2. Näyttää ihan kivalle,eihän kaikkea tarvi heti ostaa/tehdä.

   Itse sisustan aina pikkuhiljaa jos jotain kivaa löytää jostakin,esim: tytöt sai uudet päiväpeitteet vasta ja H&M:Ltä koristetyynyjä sänkyyn ja heti näytti kivemmalle :)

   Poista
  3. Niin :) Jos tekisi kaiken heti, niin ei olisi enää mitään tekemistä. Tällä tavoin voin aina tehdä listasta yhden asian, kun inspiraatio iskee :D Pienet muutokset piristävät kyllä kummasti huoneen ilmettä :)

   Poista

Kiitos kommentista!