3. kesäkuuta 2013

Kesäsuunnitelmia

_DSC0347muok

Tänään illalla poikien mentyä nukkumaan, valmistettiin Samin kanssa ihana illallinen ja syötiin kaikessa rauhassa parvekkeella ilta-auringon valossa. Valoisat illat ja lämmin sää piristää mieltä kummasti, kesä on kyllä niin ihanaa aikaa. Koska meidän grilli odottelee vielä kaupassa että me jaksettaisiin joskus käydä sellainen ostamassa, paistettiin porsaan sisäfile-minipihvit pannulla ja laitettiin lankkuperunat ja mustapippuriset tomaatit uuniin. Ruoka maistui ihan mahdottoman hyvältä sitruunaveden ja maailman parhaan seuran kanssa.

_DSC0348muok

Päätettiin Samin kanssa että yritetään tehdä kesäviikonlopuista mahdollisimman kivoja. Paljon hauskaa tekemistä, retkiä ja rentoutumista. Rakennussesonki on huipussaan, ja se tarkoittaa että Sami tulee olemaan töissä koko kesän, ja syksynkin, lumen tuloon asti. Viikonloput ovat siis varmaan kaikki yhteinen aika mitä meillä on, sillä Sami tekee ylitöitä lähes päivittäin ja joskus öisinkin. Sen takia täytyykin suunnitella mahdollisimman paljon kivaa tekemistä niille päiville jotka voimme perheen kanssa viettää.

_DSC0354muok

Ensi viikolla lähdetään minilomalle Tampereelle, toivottavasti keksitään lauantaiksi jotakin kivaa tekemistä, yövytään hotellissa ja sunnuntaina juhlitaan siskoni ja hänen poikaystävänsä tupaantuliaisia brunssilla. Juhannuksena lähdetään normaaliin tapaan mökille sukulaisten kanssa, se taitaakin olla Samin ainut pitkä viikonloppuvapaa. Hyvää ruokaa, parasta seuraa, juhannusjuhlat, saunomista, kokko ja valoisat kesäyöt. Mitä muuta sitä voisikaan toivoa?

_DSC0355muok

Kesän viikonlopuille ei ole vielä mitään suunnitelmia tehty, mutta niihin sisältyy luultavasti paljon ulkoilua, rannalla oleskelua, Korkeasaari-reissu, ehkä Linnanmäelle ja SeaLifeen, pitkiä kävelylenkkejä auringossa, eväsretkiä, kavereita ja mitä ikinä keksitäänkään. Joel lähtee parin viikon päästä tätiensä kanssa Muumimaailmaan, ja pojat pääsevät varmaan mummillekin yökylään muutamaksi päiväksi. Kesälahdelle olisi myös suunnitelmana mennä, jos löytyy aikaa. Pojat jäävät myös sinne muutamaksi päiväksi minun vanhempieni kanssa. Heinäkuussa vietetään Samin kanssa kolmatta vuosipäiväämme, ja loppukesästä juhlitaan Weekend-festareilla. Suunnitelmissa on myös mökkimiitti saman mammaporukan kanssa, joiden kanssa mökkeiltiin helmikuussa, mutta jää nähtäväksi onnistuuko.

Minkälaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

6 kommenttia:

 1. näyttääpä hyvälle teidän ruoka :)
  Mitä nuo pihvit on,niinku tarkennuksena eli minkälaisessa paketissa ne on kaupassa?Voisin ostaa kanssa ja tehdä :)

  Meilläkin mies töissä mutta saipa parin viikon loman tuohon kesäkuun loppuun onneksi hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvää! Siis tuo oli ihan tavallinen sisäfilepötkä, joka vain leikattiin palasiksi jotta niistä tuli tuollaisia minipihvejä ;)

   Kivaa, että miehesi saa kuitenkin vähän lomaa :)

   Poista
 2. Ooh tämmösiä ihania ruokakuvia! Kuolen tähän himoon :D

  VastaaPoista
 3. Tarkotus olisi reissata Suomessa ja ehkä syksyllä pienen kanssa ulkomaillekkin. Apua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kivalta :) Eiköhän se ulkomaanreissukin mene ihan hyvin, monethan matkustelee pienten kanssa :D

   Poista

Kiitos kommentista!