27. toukokuuta 2013

Pihapiknik

Kun ulkona on lämmin ja aurinko paistaa, silloin paras mitä voi tehdä on pakata eväät mukaan ja lähteä pihalle syömään. Keksejä, maissinaksuja, kiwihedelmää, omena-vadelmasosetta, mehua ja maitoa. Välipala maistuu paljon paremmalta auringonpaisteessa. Ruokailun jälkeen voi jatkaa leikkimistä saman tien! Ihana kesä!

pihapiknik (4)muok

pihapiknik (17)muok

pihapiknik (41)muok

pihapiknik (67)muok

pihapiknik (80)muok

pihapiknik (97)muok

PS. Olkaahan lukijat oikein ihania ja käykää äänestämässä minua Kideblogien kesäduuni-kilpailussa. Voittaja pääsee kesän ajaksi Kideblogien riveihin bloggaamaan! Äänestää voi Kideblogien facebook-sivuilla, kohdassa "muiden viimeaikaiset julkaisut aiheesta Kideblogit". Äänestäkää minua täällä! Kiitos kaikille jo etukäteen, annatte minulle mahdollisuuden unelmien kesäduuniin!

6 kommenttia:

 1. Ehkä maailman ihanin toi viiminen kuva!<3

  VastaaPoista
 2. Onpa Alex tomera, noin hyvin kävelee (ainakin kuvan perusteella)! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kärryllä kävelee kyllä hienosti, ilman tukea ei kovinkaan hyvin :D

   Poista
 3. Hauska tuo blongin otsikko ja kivoja kuvia :) Onko ikuinen vauvakuume aiheuttanut tyttötoiveita, vai olisiko sukupuolella väliä, jos olisit raskaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos hauskaa että tykkäät :) Kahden pojan kanssa tulee väkisinkin mietittyä, että tyttö voisi olla kiva seuraavaksi, mutta sitäpähän kun ei voi valita :D Toisaalta haluaisin vielä yhden pojankin, olisi nimikin valmiina. hah, mutta olisi mulla nimet kolmelle tytöllekin :D

   Poista

Kiitos kommentista!