6. toukokuuta 2013

Iltakävelyllä - kameran silmin

Meidän lähellä kulkevaa rantaraittia pitkin ollaan tässä asuttujen vuosien aikana käyty niin kävelyillä, juoksemassa kuin pyöräilemässäkin. Blogissakin on näkynyt talvi-, syys-, ja kesäkuvia saman reitin varrelta. Luvassa on tällä kertaa kevätkuvia, sillä käytiin pari päivää sitten pienellä iltakävelyllä ja poikettiin reitin varrella sijaitsevassa leikkipuistossa. Ollaan edelleen oltu lähes kaikki päivät tuntitolkulla ulkona, ja varmaan ollaan jatkossakin sään salliessa. Joten ulkoilukuvia näkynee tässä kevään ja kesän aikana vielä monia täällä blogissa.

_DSC0069muok

_DSC0089muok

_DSC0078muok

_DSC0091muok

_DSC0083muok

_DSC0159muok

_DSC0150muok

_DSC0112muok

_DSC0101muok

_DSC0165muok

Eilen vietettiin taloyhtiön pihatalkoita heti aamusta alkaen, käytiin välillä minun mummilla syömässä ja jatkettin talkoita. Oltiin iltamyöhään asti pihalla, syötiin päivällinenkin piknik-tunnelmassa ja tultiin sisälle vasta iltapuuron aikaan. En voi muuta kuin olla onnellinen kuinka ihanalla alueella asutaan ja kuinka mukavia naapureita meillä on, pojilla leikkikavereita ja aikuisilla juttuseuraa. Uskon, että asutaan tässä mahdollisimman pitkään, sillä tähänkin pieneen kolmioon mahtuisi vielä vaikkapa yksi lapsi, niin kauan kun hän nukkuisi meidän makuuhuoneessamme. Ja naapurin kanssa on ollut vähän leikkimielisesti puhetta asunnonvaihdosta, jolloin saisimme isomman asunnon tuosta parin oven päästä. Saa nähdä miten käy, se ei nyt kuitenkaan ole ajankohtaista vielä.

Tänään vietettiin isoäitini ja edesmenneen isoisäni 71-vuotis tapaamispäivää, ja käytiin perheen kesken syömässä. Siskonikin oli tullut Tampereelta käymään, joten paikalla olivat meidän perhe, vanhempani, siskoni, veljeni ja isoäitini. Käytiin Ravintola Haikaranpesässä, joka on siis vesitornin huipulla oleva ravintola. Näkymät oli hienot, Joel bongaili laivoja ikkunasta ja me nautittiin oikein hyvästä buffetista. Ihanaa, että ihmisissä on niin paljon rakkautta, iloa juhlia ja jakaa sitä rakkautta lähimmäisilleen, vaikka isoisäni on ollut levossa jo muutaman vuoden. Toivottavasti mekin voimme Samin kanssa juhlia yhdessä lasten, lastenlasten, ja miksei neljännenkin sukupolven kanssa 71-vuotis tapaamispäiväämme, sitten vuonna 2081. Kun elämässä keskittyy ihaniin ja iloisiin asioihin, on paljon helpompi hymyillä!

Oikein mukavaa ja toivottavasti aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Hei saisko noista teidän rattaista postausta? :)
  ja mistä on poikien ihanat huivit!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!
   Laitan toivomuksen muistiin, voisin tehdäkin sen tässä lähiaikoina, kun on jo lähes vuoden verran käyttökokemusta noista rattaista :)
   Huivit ovat "vintagea", elikkäs Alexin musta huivi taitaa olla mun äidin tai isän vanha, ja Joelin muumihuivi on ollut minulla joskus ala-asteikäisenä :) Meillä on noita monta eriväristä ja eri kuvioilla. Samantapaisia löytyy kyllä varmaan aika monesta kaupasta, ainakin citymarketissa muistan nähneeni :)

   Poista
 2. Onko Alexilla uusi haalari!? Tosi suloinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Löytyi Lapsimessuilta -30% hintaan :) Tosi hyvä on ollut, kestää ryömimiset ja konttaamiset hiekassa ja maassa :)

   Poista
 3. Aivan ihania kuvia taas <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!