18. huhtikuuta 2013

Sushi

_DSC0050muok

_DSC0049muok

Paras ystäväni Petra sai minut ylipuhuttua maistamaan toista kertaa elämässäni sushia. En ole mikään kovin suuri kalan ystävä, joten odotukseni eivät olleet kovin korkealla. Päätettiin kokeilla itse valmistaa sushit, ja ensikertalaisten tekemiksi nuo onnistuivat suhteellisen hyvin. Ei ne mitään kaunokaisia ole, mutta yllättävän hyvän makuisia oli. Merilevä ei ollut hyvää, ja suurimman osan kalapaloistakin poimin pois, mutta avokado, kurkku, riisi ja porkkana kelpasivat. Petran sanoin olen maailman säälittävin sushinsyöjä.

20 kommenttia:

 1. Nam nam nam! Mun ihan lempparia. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, olisinpa lähettänyt sulle oman osuuteni :D

   Poista
 2. Ja håller helt me dej!! Merilevä e äcklit o wasabi med, men ris o resten går om man måst äta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo de va nog säkert eka ja vika kerta som ja äter de där :D wasabi ha ja int smaka på o de e helt bra bara!

   Poista
 3. Mitä toi keltanen sinapin näköinen on? :) Sushissa on ällöttävintä just merilevä ja se kala, yök :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on majoneesiä, Petran mielestä sushi maistuu paremmalta majoneesin kera :D oon täysin samaa mieltä kanssasi! :D

   Poista
 4. Mä olen myös säälittävä sushin syöjä :D Kerran elämässäni oon tehnyt ja ihan hirveetä oli, se merilevä oli niin pahaa! Toista kertaa en taida kyseisiin koskea :)

  *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainut! :D taitaa jäädä tämä kerta myös mun viimeiseksi! :D

   Poista
 5. Mä oon kerran maistanut sushia.. Se näyttää hyvältä, mutta maistuu mun mielestä kamalalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onhan se ihan nätin ja hyvän näköistä, mutta maku ei ole samalla tasolla ;)

   Poista
 6. sushi on kyllä tosi mageen näköstä ja haluisin osaa syöd' sitä, mutta joskus joku teki wasabijäynyän ja siinä olin iin hitosti sitä niin hyi hitto yök :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mä en ole wasabia koskaan maistanut mutta voin kuvitella että se on pahaa, varsinkin jos sitä on liikaa :D Onhan sushi hienon näköistä joo, mutta maku on kuitenkin se tärkein! Mieluummin mä syön "rumaa" mutta hyvää ruokaa :D

   Poista
 7. Minä en ole vielä sushia maistanut, kun tämä sushivillitys kantautui niin olin raskaana.
  Nyt mieli tekisi kokea tämä makuelämys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan voi kokeilla! :) Mä en vaan ymmärrä tätä villitystä, ehkä juuri siksi etten itse tykkää, niin en tajua miten kukaan muukaan voi tykätä :D

   Poista
 8. Moikka. Mun blogissa olis nyt käynnissä tämän kevään viimeinen arvonta, jossa voittoina kaksi kivaa palkintoa! Tervetuloa mukaan, tai edes kurkkaamaan! :)
  http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/04/jeriika-arvonta.html

  VastaaPoista
 9. Eih!! Minä rakastan sushia enkä olekaan saanut sitä pitkään aikaan. Nämä kuvat saavat oikein veden kielelle! :))) Etenkin kun istun kotona lukemassa pääsykokeisiin, jalka paketissa kykenemättömänä liikkumaan ulkona ja kaiken lisäksi meillä on vielä keittiöremppa menossa, joten olen, joutunut koko viikon syömään leipää, purkkikeittoa ja puuroa.. Ai että kun makuhermojani hivelisi herkullinen sushi..!

  Kun aloin lukemaan aikoinaan blogiasi, selasin kaikki postauksesi alusta loppuun. Muistanko väärin, jos sanon lukeneeni, että olet harrastanut telinevoimistelua jossain vaiheessa? Harrastin itse nimittäin aikoinani voimistelua ja treenasin pääasiassa kisahallilla, mutta myös Liikuntamyllyssä. Vaikutat etäisesti tutun näköiseltä, joten,olisikin hauska tietää kisasitko ja missä seurassa? Sekä olemmekohan mahdollisesti treenanneet samaan aikaan samassa paikassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuulostaapa kurjalta tilanteelta, kaikki nuo asiat samaan aikaan :/ Toivottavasti asiat lähtee pian rullaamaan parempaan päin :) Ehkä saisit jonkun värvättyä tuomaan sulle sushia sinne keskelle remppaa? :)

   Mä harrastin telinevoimistelua 1999-2005, ESBO IF:ssä ja Espoon telinetaitureissa. Kisiksellä oon kyllä ahkerasti käynyt koska harrastin cheerleadingiä vuosina 2004-2010, joten voi olla että oon sulle tuttu naama kisiksellä sitä kautta :)

   Poista
 10. Moikka! Blogissani arvonta käynnissä, tervetuloa mukaan!:)
  http://dayafterday2012.blogspot.fi/2013/04/jeriika-arvonta.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaks eri kommenttia samasta asiasta?:)

   Poista

Kiitos kommentista!