5. huhtikuuta 2013

Materialismirakkaus

_DSC1410muok

_DSC1421muok

_DSC1415muok

Longchamp Veau Foulonné messenger.

Kaikki alkoi siitä, kun rupesin unelmoimaan Longchampin Le Pliage messenger-laukusta. Ostopäätöksen vihdoin tehtyäni, sain kuulla että tuotanto on loppunut, hyvästit vaan sille. Etsin vaihtoehtoa ja törmäsin Planètes hobo-laukkuun, joka on lähes samanlainen. Pitkän pohdinnan jälkeen päätin kuitenkin sijoittaa mieluummin laadukkaaseen nahkalaukkuun.

Vaihtoehtoja etsin lähinnä Longchampin valikoimasta, ja hyviä ehdokkaita olikin monia. Ehtona oli, että laukkua voi kantaa olan yli, sillä minulle on tärkeää että kädet ovat vapaina laukkua kantaessa. Cosmos -malliston hobo-laukku, oli ensimmäinen ehdokas, mutta nettisivuilta bongattu kuva ei täsmännyt valikoimaan. Olin siis Longchampin sivuilta bongannut tämän laukun, josta ei kuitenkaan Stockmannilla tai Longchampin omassa myymälässä tiedetty mitään. Saman nimen alta löytyneen hieman erilaisen laukun päädyin kuitenkin ostamaan, vaikkei se ollutkaan "se oikea". Muutaman päivän päästä lähdin palauttamaan laukkua, sillä se ei tuntunut hyvältä, olin mennyt liian sekaisin. Toisena vaihtoehtona olleen, tämän Veau Foulonné messenger-laukun nappasin mukaani palautusreissulla ja päätin lopulta unohtaa koko Cosmos-mysteerin. Tämä on se täydellinen etsimäni laukku, ja hintakin oli suopeampi! Mitäs pidätte?

10 kommenttia:

 1. nätti laukku! vaikkei olekkaan mun tyylinen. ihan sun näköinen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva :) itse oon tykänny marimekon olkalaukusta jo monien vuosien ajan.on hintava mutta kestävä ja muuntuu vaikkapa vauvan hoitolaukuksi :) kokeiltu on nimittäin. Tuota en vaihtaisi koskaan pois.kyseessä siis marimekon klassikko olkalaukku.risto-matti ratian suunnittelema.hyviin lauikkuihin kannattaa panostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän laadusta saa, ja kannattaakin maksaa hieman enemmän. :) Sen olen ainakin itse laukku-asioissa varsinkin todennut, että halpa kuluu nopeasti ja menee helposti rikki.

   Poista
 3. On kyllä nätti laukku! Paljonko maksoit tuosta?

  VastaaPoista
 4. Nätti laukku! Kelpasi mullekin ;) Mäkin oon ehdottomasti sitä mieltä, että laatuun kannattaa panostaa :) Etkö aio paljastaa hintaa? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on tosi kiva! Joo kyllä laatu korvaa määrän laukkuasioissa, halpikset ei vaan kestä kovin kauaa :) 280€ maksoin tästä laukusta :)

   Poista
 5. Mä oon kyllä vähän sitä mieltä, että välillä on ihan hulluutta maksaa moisia summia laukusta. Olin ihan äimänkäkenä kun luin että tuo ''laukun'' (mielestäni tuo on pieni veska siis tosi pieni)hinta on n. puolet vuokrastani! tai puhelimeni nokia 800, maksoi saman verran!

  tietty jos on rahaa, niin sitten. mutta en kyllä ihan itse laittaisi tuollaista summaa laukkuun. max. 100e on minun hinta laukulle, ja on joitakin 10e laukkuja jotka ovbat olleet kovassa käytössä viim. 5vuotta eikä niissä ole juurikaan mitään käytönjälkeä..

  mutta ihan sievähän tuo on! ja hyvä jos itse olet tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos alkaa miettimään mihin kaikkeen muuhun tuon rahan voisi käyttää, niin varmasti tuntuu kaikista ajoittain hullulta :D Itse asiassa tämä laukku on pienestä koostaan huolimatta melko tilava, sinne saa helposti lompakon, puhelimen, avainten, kalenterin ja meikkipussin lisäksi vaikkapa muutaman vaipan ja pilttipurkin. En tiedä vääristääkö kuvat laukun kokoa.

   Olin tosi iloinen, että löysin tämän, tuon ensin ostamani reilun 450 euron laukun tilalle. Tämä on kivempi ja oli reilusti halvempikin! tyytyväinen olen kyllä :)

   Poista

Kiitos kommentista!