11. helmikuuta 2013

Viime viikon kuulumisia

On taas vierähtänyt aikaa viime postauksesta, joten on aika kertoa kuulumisia!

Maanantaina kävin ensimmäistä kertaa zumbassa. En ole koskaan aiemmin zumbannut, ja se oli oikein hauskaa! Ei ehkä niin rankkaa mitä olin odottanut, mutta kyllä tunti sai aikaiseksi pienen hien ja sykkeen nousemaan. Tiistaina kävin Bodybic-tunnilla, ja se oli hieman raskaampi tunti. Käyn siis nykyään neljästi viikossa ryhmäliikuntatunneilla, ja sen lisäksi pyöräilen kotona kuntopyörällä muutaman kerran viikossa, ja pyrin käymään edes joka toinen viikko uimahallilla vesijuoksemassa. Ihanaa kun olen taas löytänyt kuntoiluinnon muutaman vuoden tauon jälkeen, sillä en ole harrastanut lähes ollenkaan liikuntaa siitä asti kun sain tietää odottavani Joelia.

_DSC0109muok
Tämä kuva näkyi jo aiemmin blogin Facebook-sivulta.

Alex on nyt oppinut nousemaan tukea vasten seisomaan, ja harjottelee taitoa ahkerasti. Ja vaikka kuinka kliseistä tämä onkin, en voi muuta kuin miettiä minne se pieni vauvani on kadonnut. Mitä enemmän Alex kasvaa ja kehittyy, sen vahvemmaksi vauvakuume kasvaa. Eikä vauvakuumetta ollenkaan hellittänyt se, kun kävin moikkaamassa ihanan ystäväni reilun viikon ikäistä tyttöä torstaina. Hän oli niin pieni, vaikka oli Alexia isompi syntyessään. En voi edes kuvitella että Alex on kesällä ollut tuotakin nyyttiä pienempi.

_DSC0020muok

_DSC0025muok

Keskiviikkona käytiin Joelin kanssa illalla ulkona, vaikka niin useasti on jo todettu ettei tuo viihdy ulkona talvella ja lumessa. Toivottavasti kevät tulee pian niin muuttuu ulkoilukin hauskemmaksi. Joelin puhe on myös ottanut suuria askelia eteenpäin, ja hän toistelee lähes kaikkea mitä ympärillään kuulee. Uusimpia sanoja ovat mm. mitä, kanaa, puputänään ja komma (=tulla).

Perjantaina lähdin iltapäivästä kiertämään ympäri pääkaupunkiseutua noukkimassa kyytiini tyttöjä, joiden kanssa lähdettiin ajamaan Konnevedelle. Olimme varanneet viikonlopuksi mökin sieltä, ja seuraksemme saimme myös pohjoisesta muutamat kaverit. Viikonloppu oli siis lapsivapaata mahtavien naisten kanssa, todella hauska ja rentouttava irtiotto arjesta. Mukana reissussa oli ViiviNeea, Mari, Janita, Johanna, Aleksandra, minä ja Katja.

mökkimuok
(Viivin kuva)

Lauantaina käydessämme kyläkaupassa jouduimme kolariin, kun toinen auto törmäsi meihin. Onneksi ei käynyt mitään vakavaa, auto vain meni palasiksi. Saatiin käyttöömme sijaisauton, jotta päästiin sunnuntaina takaisin kotiin. Reissu oli kolaria lukuun ottamatta oikein onnistunut, ja toivottavasti järjestetään tällä porukalla lisää reissuja tulevaisuudessa. Kiitokset vielä tytöille mahtavasta seurasta!

Pojat viettivät viikonloppunsa Samin kanssa, ja heillä oli ollut hauskaa. Sen lisäksi että minä sain mukavan irtioton arjesta, saivat pojat viettää laatuaikaa isänsä kanssa ihan kolmisteen, ja olivat he käynyt mummillakin kylässä. Joel oli juossut sängyn reunalta alas suoraan pää edellä lattiaan, ja hänen kasvojaan koristaa taas suuri mustelma. Tuntuu että poika saa koko ajan uusia kolhuja ja tällejä. Joel on melko varomaton lapsi, ja kyllähän tekevälle sattuu.

Maanantai-aamu alkoi tänään mukavasti, kun sain viikonlopun jälkeen taas nähdä poikia. Samin osalta aamu alkoi lääkärireissulla. Samilla epäillään pitkittyneen flunssan lisäksi pernan laajentumaa, ja hän on koko tulevan viikon sairaslomalla. Tämä hieman sekoittaa meidän arkea, mutta on mukavaa saada viettää paljon enemmän aikaa yhdessä. Yleensä Sami tulee vasta 17-18 välissä kotiin töistä. Onneksi pojat ovat sentään terveinä, Alexin pientä räkäisyyttä lukuunottamatta.

4 kommenttia:

 1. Miten teillä on varaa omaan autoonkin ja nyt sen korjaukseen kun et käy töissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auto ei ole meidän oma, vaan me saadaan onneksi aina tarvittaessa lainata vanhempieni autoja :) Korjaus menee vakuutuksesta ja oikeastaan toisen osapuolen maksettavaksi, kunhan rikostutkinnan kautta hänet todetaan syylliseksi, sillä hän ei suostunut sitä kolaripaikalla myöntämään.

   Poista
 2. Vautsi, ompas Alex jo taitava poju! Minkä kokoisia vaatteita Alex käyttää nyt? Meiltä löytyy heinäkuun lopulla syntynyt poika ja nyt jo alkaa 74 pikkuhiljaa käymään pieneksi! Kaikki yökkärit sais vaihtaa jo 80...

  http://kaikkiaskeleeet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Alex käyttää suurimmaksi osaksi 68 kokoisia, mutta käytössä on edelleen myös 62 kokoisia jonkun verran :D

   Poista

Kiitos kommentista!