15. marraskuuta 2012

Mitä meille kuuluu?

No ei yhtään mitään. Tylsän tavallista arkea, mutta silti tämäkin viikko on mennyt mahdottoman nopeasti, ja huomenna on taas viikonloppu. Me ollaan nukuttu hyvin ja herätty vasta puoli yhdentoista aikaan aamuisin. Ei siinä paljoa ehdi touhuta ennen kuin Sami tulee töistä kotiin. Ollaan keksitty uusia leikkejä, siivoiltu ahkerasti ja tuhottu järjetöntä pyykkivuorta pesemällä muutaman päivän sisällä kuusi koneellista pyykkiä. Tylsän tavallista arkea potenssiin sata.
Mitkä silmärypyt, vanhus!
Alexin sosemaistelut etenevät hyvää vauhtia, ja nyt ollaan pidemmän aikaa menty kolmella jääpalalla päivässä. Huomenna lisätään taas yhden kuution verran päivässä. Alex on maistanut bataattia, kesäkurpitsaa, peruna-porkkanaa ja bataatti-palsternakkaa. Syöttäminen on vaikeaa kun Alexin kädet heiluvat minne sattuu ja nyrkit yrittävät kokoajan suuhun. Mutta nyt hän on oivaltanut, että tuo ällö mitä hänen suuhunsa tungetaan onkin ruokaa. Alex yrittää kovasti ryömiä ja nostelee pyllyä ilmaan otsa lattiassa. Hän pyörii, kierii ja kääntyilee. Hän kurkottaa lelua kohtaan ja kääntää päätä ääntä kohtaan. Hänestä on turhauttavaa kun ei ylety leluun, eikä pääse eteenpäin.
tuijotus
söpö
Joelilla tuli 1v 7kk täyteen viime viikolla, ja hän on nyt alkanut toistamaan melko paljon sanoja mitä kuulee. Uusia sanoja ja ääniä tulee paljon, esimerkkinä "heihei", "aijaa", "nää" ja "eii", "mm-m" (joo-ääntely), "tatta/kakka" (tack tack/kiitos) ja "bumma" (auto). Joel osoittaa kaikkea mitä näkee ja vaatii saada tietää mikä se on. "Va dää?" hän kysyy, ja osoittaa pikku sormellaan. Hän syö itse lusikalla, ja harjoittelee haarukan käyttöä.
käääks
tekohymy
Onneksi viikonloppuna on luvassa jotakin tylsästä arjesta poikkeavaa. 
Hyvää loppuviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kiva seurata teidän kuulumisia. Meidän pätkäjätkä viis päivää vaille viis kuukautta, siis hitusen vanhempi kun teidän Alex :) Hyvää viikonloppua sinne teillekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät :) Terveisiä pikkumiehelle!

   Poista
 2. ihmettelinki et miks joel kysyy va dää mut juuuu sehän onki ruotsia :D vähä siistiä et joel oppii pienest asti myös ruotsii!! kumpia sanoja joel nyt osaa paremmin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin on :) Sanoja tulee molemmilla kielillä suunnilleen saman verran, luulisin.

   Poista
 3. missäs toi ruokamesta on ja mitä on hintaluokka ja saako sieltä kasvis tai kalaruokai? olis makeeta käydä tuol näyttää tosi herkuilta ruuilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sevilla löytyy Sokos Hotel Presidentistä (Tennispalatsin vieressä, siellä me käytiin), Pasilasta, Espoon Tapiolasta, Turusta ja Tampereelta.

   Hintaluokka (À la carte listalta) noin 15-30 euroa/annos. Kalaa listalta ainakin löytyi, kasvisruuista en ole varma :) Kannattaa tsekkailla nettisivulta, sieltä löytyy myös ruokalistat :)

   http://www.sevilla.fi/

   Poista

Kiitos kommentista!