1. lokakuuta 2012

Kolme

Alex täytti perjantaina kolme kuukautta. Tänään käytiin neuvolassa, jossa saatiin rota-rokotteen toinen osa, sekä kaksi piikkiä. Alexin mitat kolmen kuukauden iässä on (suluissa 2kk mitat)
Paino: 6515g (5535g)
Pituus: 59,1cm (55cm)
Päänympärys: 40,5cm (39,5cm)

Neuvolatädin käsialasta on vaikea saada selvää, mutta kortissa luki suunnilleen näin: "Hyvin kasvaa rintamaidolla. Nukkuu yöt yhdellä syötöllä, päivisin noin 3h välit. Vatsamakuulla kyynärnojassa jaksaa olla ja kannatella ylöävartaloa. Nyrkit menevät suuhun. Silmät kurkkivat, suu ok. Rokotteet."Kolmen kuukauden iässä Alex osaa hymyillä, äännellä ja nauraa iskälle. Juttua riittää ja varsinkin iltaisin Alex jaksaa keskustella pitkiä hetkiä, väläytellen suloisia hymyjä. Alex osaa kääntyä vatsalta selälleen ja selältä kyljelleen. Alex nukahtaa yöunille noin 22-23 aikaan, herää 5-6 aikoihin syömään ja jatkaa uniaan 9-10 asti. Selkeää päivärytmiä ei ole vielä muodostunut, mutta Alex syö melko tarkkaan kolmen tunnin välein. Alex nukkuu kahdet päiväunet, noin klo 11-14 ja 17-20. Alex on pääosin kiltti ja rauhallinen, mutta huonona päivänä hän jaksaa kiukutella pitkään!

16 kommenttia:

 1. Toi kaveri on kyllä ihan sun näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D se näyttää kyl aika paljo Lindalta vauvana:)

   Poista
  2. Nii muuten näyttää!! En ees tajunnu!! :D Awwwwwwww! :)

   Poista
 2. Mä en ymmärrä miten Alex voi olla ihan sun näkönen, mutta samalla ihan Joelin näkönen?! Ja sit mun mielestä Joel on ihan isänsä näkönen, eikä näytä juuri sulta. Ja te ette ole Samin kanssa samannäköisiä :D. Ristiriitaista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on tosiaan ristiriitaista! :D kai se vaan on niin, että vaikka me ollaan Samin kanssa erinäköisiä, niin pojissa on molemmissa sekä mun että Samin piirteitä, jotkut vaan tulee esiin toisia selvemmin :) ja sen takia myös pojissa on samaa näköä!

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Mainitsin just sun blogin omassa blogissani, käy kattoo mitä mieltä oot :D http://paasausblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Hei, täällä on 24v, 08/11 ja 09/12 syntyneiden poikien äiti. Jään seurailee blogiasi, molemmilla kun on lapset niin lähekkäin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!