26. syyskuuta 2012

Palikkatorni

Tänään vietettiin pitkä tovi harjoitellen palikkatornin rakentamista. Joel nautti enemmän tornin rikkomisesta ja palikoiden heittämisestä pitkin olohuonetta, mutta osasi myös kasata muutaman palikan päällekkäin. Alex katseli innostuneena vierestä minun ja Joelin rakentelupuuhia. On hauskaa nähdä kuinka Joelin motoriset taidot kehittyvät, kohta me ollaan yhtä taiteellisia kuin Stitch ja tehdään kokonaisia kaupunkeja kotiimme!

Alexista on tullut todella tarkkaavainen, ja hän seurailee innokkaana kaikkea mitä ympärillä tapahtuu. Olin melko yllättynyt kuinka kauan Joel jaksoi leikkiä palikoilla, yleensä kun tuo ei jaksa minuuttia pidempään keskittyä mihinkään. Jännittävää nähdä miten Joel ottaa pikkuveljen leikkeihin mukaan, kun Alex alkaa kehittymään lattialla makaavasta pötkylästä leikkiseuraksi. 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo kuva susta ja Alexista! Kehyksiin vaan!<3

  VastaaPoista
 2. ihana tosiaan toi vika kuva ja kaikki muutki kyllä :)
  pojista on varmaan tosi paljon seuraa toisilleen sitten kun Alex vähän kasvaa :) se siinä onkin parasta kun on pienet ikäerot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Niimpä, noista tulee varmaan parhaat kaverit, mutta toisaalta ne varmaan tulee riitelemäänkin kiitettävästi :D

   Poista

Kiitos kommentista!