13. elokuuta 2012

Uutta ja tulevaa

Kuten huomaatte, blogi on hieman uudistunut. En halunnut enää jatkaa nimellä Pienen pojan elämää, sillä poikia on kaksi. Nimi oli peräisin Klamydian biisistä, joten sen muuttaminen monikkoon tuntui tyhmältä. Pohdin uutta nimeä pitkään, kunnes tuttu ja turvallinen, se meidän perheen suosikki, Jukka Poika toi minulle ratkaisun. Vauva, älä itke on Jukka Pojan vanhempaa tuotantoa, ja sopii kuin nenä päähän! Kun blogi kertoo perheestä jossa kolme fanittaa Jukka Poikaa ja neljäskin toivottavasti kasvaa tykkäämään, ei voisi paremmin valita artistia, jolta lainata sanoituksia blogin nimeä varten.


Uutta on luvassa myös syksymmällä, kun osallistutaan tämän vuoden Kantokiertueeseen! Mä olen ihan kantoväline-neitsyt, joten on jännittävää päästä kokeilemaan reppua käytännössä. Pysykää kuulolla!

Palaillaan seuraavaksi Joel-aiheisilla kuulumisilla, kunhan saan keskeneräisen postauksen valmiiksi. Loppuviikkoon mennessä yritän saada käsiini kuvia ristiäisistä, joten niistäkin on tulossa enemmän juttua.

Mitä pidätte blogin uudistuksesta? Kommenttia saa jättää, kuten myös postaustoiveita tai muita yleisiä blogin parannusehdotuksia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!