12. heinäkuuta 2012

Road trip!

Tänään lähdetään Kesälahdelle, jossa mökkeillään mun vanhempien kanssa maanantaihin asti. Sieltä matka jatkuu Juukaan, Samin perheen kanssa mökkeilemään. Torstaina sitten kotiin jotta ehditään perjantain neuvolaan. Saa nähdä miten lapset jaksaa autossa noin pitkiä ajomatkoja, mutta eiköhän kaikki mene hyvin, kun pidetään taukoja tarpeeksi usein. Jos en jaksa päivitellä matkan varrelta, niin palaillaan ensi viikon loppupuolella.


Näytä suurempi kartta

12 kommenttia:

 1. kannattaako noin pienen vauvan kanssa jo hirveesti matkustella? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäpä tuo haittaa, kun vauva enimmäkseen nukkuu, niin ei sillä ole väliä missä se nukkuu :)

   Poista
  2. Sitäpaitsi Jenksuhan sanoi menevänsä mökille, joten eihän se kuitenkaan mikään ulkomaanreissu ole! :D Ihan samanlainen suomalainen talo se varmaan on :D Ihme kun pitää heti olettaa kauheuksia ja kyseenalaistaa tekoja kun on nuori äiti kyseessä! Hyvää reissua teille! Toivottavasti kelit on edes vähän suotuisia, vaikka huonoltahan nuo näyttää :D

   - Hanna

   Poista
  3. eihän kukaan oo mitä äidin iästä puhunut .. mut ehkä vauvalle ois hyvä eka tottua omaan kotiinsa ja tuttuun ympäristöön.

   Poista
  4. Ei kukaan olekkaan äidin iästä puhunut? Hanna vaan sano että heti oletetaan kauheuksia kun on nuori äiti kysessä - Linda

   Poista
  5. Oli ikä mikä tahansa, niin itse olen sitä mieltä että vauvan kanssa matkustaminen on helpompaa, kuin esimerkiksi Joelin ikäisen lapsen. Vauva ei niinkään huomaa maiseman vaihdosta, mutta isompi lapsi tietää heti että ollaan uudessa paikassa, mikä saattaa aiheuttaa levottomuutta ja huonommin nukuttuja öitä yms..

   Poista
 2. Tervetuloa vain Pohjois-Karjalaan! :D

  VastaaPoista
 3. kukin tyylillään,jos vauva nukkuu huonommin uudessa ympäristössä niin itseään siitä saa syyttää kun vie lapsensa johonkin..ja pienen lapsen kanssa muutenkin valvotaan joten samapa se valvotaanko kotona vai jossain muualla.
  eipä se ole muiden ongelma.

  ja lapsethan nukkuvat muutenkin koko ajan,siis vauvat ainakin.tuskin ne mitään ymmärtävät vielä vauvana,vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sama se missä valvotaan, jos kuitenkin valvotaan :D ja kyllä ne pienet vauvat enimmäkseen nukkuu eikö varmaan niinkään huomaa eroa missä nukkuu :D

   Poista
 4. Mun mielestä on nimenomaa hyvä, että uskaltaa lähteä pienen vauvan kanssa pois neljän seinän sisältä alusta alkaen :) Tekee hyvää koko perheelle! Mekin oltiin mökkeilemässä perheen kesken jo aika varhasessa vaiheessa ja teki todella hyvää eikä varmasti kyllä poika siitä millään tasolla kärsinyt, päinvastoin! :)

  http://ansku-pienituhisevapoika.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!