17. kesäkuuta 2012

Viikonloppu

Sami-iskä on viettänyt koko viikonlopun töissä, joten ollaan Joelin kanssa oltu kahdestaan. Aika käy pitkäksi eikä mitään tekemistä ole. Oma olo on tukala ja Joelin kanssa on vaikeaa keksiä tekemistä kun ei jaksaisi liikkua ollenkaan, eikä Joel malta keskittyä rauhallisempien leikkien parissa. Onneksi vauva ruttunen syntyy pian, joka helpottaa mun oloa ja liikkumista, sekä tarkoittaa Samille kuukauden lomaa!

Tänään sadepäivän kunniaksi käytiin aamulla kylvyssä, jonka jälkeen Joel kävi vielä lelukylvyssäkin.

Mikä tää on? Lelukylpy!
Sitten riittää, kiitos!
Lisäksi ollaan leikitty iskän korviketta, kun on iskää niin kova ikävä! Iskän paidassa oli vaikea kävellä, ja aurinkolasit ei meinannu pysyä päässä, mutta onhan toi söpö!

Iskänkorvike Joel

Vauvalla ruttusella on näköjään joku asenne vamma, kun kaikki elon merkit synnytyksen lähestymisestä on kadonnut. Vielä reilu viikko sitten mua supisteli melko kivuliaasti monta tuntia päivässä, monta päivää putkeen. Yhtenä iltana oli ihan sellainen olo jo, että ponnistuttaa! Jorvissa, Naistenklinikalla ja Kätilöopistolla oli kaikissa sulku, joten vaihtoehdoksi jäi lähteä Lohjalle tai Hyvinkäälle. Siinä vaiheessa päätin että synnytän mieluummin kotona jos mua ei mihinkään huolita. Tämän episodin jälkeen ei ole tullut kuin muutama satunnainen supistus. Ehkä vauva aistii ettei synnytyssairaaoissa ole meille tilaa, eikä sen takia suostu syntymään. Sitä on maaniteltu niin paljon joka suunnasta että vauva syntyisi ennen laskettua aikaa, joten alan kallistumaan siihen että se on päättänyt tulla vasta vihoviimeisenä päivänä käynnistyksen avittamana, luultavasti vain ärsyttääkseen mua.

9 kommenttia:

 1. Söpö Joel!
  Hyvinkää on hyvä paikka synnyttää,vaikka ymmärrän ettet haluaisi lähteä kauemmas.. :) Tsemppiä kuitenkin tulevaan koitokseen!
  PS.olen seuraillut blogiasi pidemmän aikaan,mutta ekaa kertaa kommentoin!
  T.Sofie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu eiköhän se synntys kuitenkin jossakin onnistu :)

   Poista
 2. Useamman tarinan kuultua moni on sanonu että on käyny niin että ensin supistellu ko mahoton, max viikko on ollu rauhallista ja sitte son vauva tullu hirviälä rytinälä ulos tuosta nuin vain :P Niinhän se kävi mulleki, julmetut supistelut ja kaikki, 3-4pvää oli hiljasta ja sitte se päättiki tulla heti suorilthan. Supistukset alko suohran 5min välein ja 6h päästä soliki jo ulkona :P Huijui.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D Mä yritän uskotella ittelleni että se tulee vasta heinäkuun puolessa välissä, niin en sitten pety jos se oikeasti syntyy vasta silloin :D Mutta eiköhän se tule kun sen aika on :)

   Poista
 3. Aiotko vaihtaa blogin nimen kun uusi vauva syntyy..?:) "pienen pojan elämää" .. Sitten vissiin seurataan myös ruttiksen elämää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen miettinyt pääni puhki uusilla nimi-ideoilla :D saa ehdottaa jos on hyviä ideoita!

   Poista
  2. Haha :D eipä oikeestaa oo! Etköhän sä keksi jotain kivaa:)

   Poista
 4. Lelukylpy, tuttua täälläkin :D

  VastaaPoista
 5. Hei! Seuraan blogiasi satunnaisesti ja jään tähän kyllä aina koukkuun. Yksi kysymys ylitse muiden kyllä ponnahtaa mieleeni, sinäkin olet nuori ja miehesi myös, teillä on kaksi lasta.. Millä oikein elätte? Äp rahat kun eivät mitään huikeita ole... Mielenkiinnosta vaan kysyn kuinka hyvä palkkaista duunia tarvitaan elättämään nelihenkinen perhe :) Kaikkea hyvää teille!!

  -Linda

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!