11. kesäkuuta 2012

Neuvolalääkäri

Perjantaina kävin neuvolalääkärissä, joka totesi että kohdunsuu on pehmennyt, sormelle auki ja kanavaa jäljellä enää 1cm verran. Joelin raskauteen verrattuna viikolla 39+6, kolme päivää ennen synnytystä, kohdunsuu oli vielä kiinni mutta hieman pehmennyt, ja kanavaa jäljellä 2-3cm. Lääkäri käski levätä mahdollisimman paljon, ja sanoi että periaatteessa synnytys voi tapahtua hetkenä minä hyvänsä. Mahdollista toki on myös, että tilanteen kehitys hidastuu ja lapsi syntyykin vasta viikkojen päästä, mutta neuvolalääkärin mielestä kyllä synnytän ennen laskettua. Saa nähdä miten käy!

Viikonloppu meni muuten mukavasti pihalla leikkien, kotona hengaillen, ei mitään kummempaa. Pihalla Joel kosi naapurin 1-vuotiasta tyttöä (meni yhdelle polvelle tytön eteen). Harmi ettei tullut napattua näistä kyyhkyläisistä kuvaa! Sami rakensi meidän parvekkeelle puuterassin, ja se on paljon kivempi kuin betonilattia.
Kiva parvekkeen lattia!
Sunnuntaina käytiin suvun kanssa syömässä Liuskasaaren HSS Boathousessa. Ruoka oli hyvää ja seura mukavaa, sää oli mahtava, mutta minä tyhmänä en tajunnut että meren äärellä tuulee, joten mulla oli ihan liian vähän vaatetta päällä! Kuvia ei paljon tullut otettua, sillä kameran akku temppuilee ja tyhjenee tosi nopeasti, täytyisi varmaan hankkia uusi akku.
Iskä ja Joel lautalla menossa Liuskasaareen
Ravintola HSS Boathouse

2 kommenttia:

Kiitos kommentista!