3. kesäkuuta 2012

Muutoksia makuuhuoneissa

Kuten aiemmin olen maininnut, Joel ei siirry vauva tulon myötä vielä lastensänkyyn, vaan hänelle piti hankkia uusi pinnasänky. Huutonetistä löysin todella hyväkuntoisen Ikean pinnasängyn 40 euron hintaan johon kuului vielä marimekon päiväpeite. Sängyn mukana tuli vaihtolaita, joten myöhemmin yhdelle sivulle saa laitettua matalan laidan.


Joelin uusi sänky ja Nallepaini
Joel sai sänkyynsä myös muutaman uuden kaverin, mun vanhat lempipehmot dinosaurus, muumi ja hylje. Late Lammas oli Joelin paras kaveri jo ihan pikkuvauvana, ja Herra Hakkarainen oli ristiäislahja mammalta ja iskältä.

Unikaverit
Vanha pinnasänky siirrettiin meidän makuuhuoneeseen, jossa vauva tulee nukkumaan. Meidän makuuhuone ei ole mikään maailman isoin, joten se on nyt melko ahdas. Pinnasängyn takia meidän sänky piti siirtää ihan ikkunaan kiinni, ja sänkyyn meno ja sieltä nousu tapahtuu mutkikkaasti jalkopään kautta (ongelmallista etenkin tämän ison mahan kanssa). Mutta näin me pärjättiin silloinkin, kun Joel nukkui vielä meidän huoneessamme.
Hieman ahdasta
Makkari ovelta katsottuna

12 kommenttia:

 1. vähän tyhmästi kun toi vauvan sänky on heti kun tulee ovesta :DD eikö tota teijän sänkyä sais käännettyä toisinpäin niin et pää ois ikkunaan päin?

  VastaaPoista
 2. Ei saa, koska sitten pinnasänky estäis pääsyn vaatekaapille :D jolloin ei saisi vaatekaappien ovia ollenkaan auki.

  VastaaPoista
 3. Eikö tuo kehto mahtuisi poikittain tuohon seinää vasten missä se nytkin on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta eihän sitten sais ovea auki :D meillä oli kans tämmönen sänkyjärjestely vanhanssa asunnossa, onneksi pojalla on nyt oma huone :)

   teenageandherlittlefamily.blogspot.fi

   Poista
  2. totta, silloin ei ovi aukea.

   Poista
 4. Hui kamala! Kohta syntyy :) joko alkaa jännittää??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä alkaa pikku hiljaa jännittää kun alkaa tulla sellaisia tuntemuksia että jotakin tapahtuu :)

   Poista
 5. no miksette laita nin päin et toi pinnasänky on tuol toisella puolella teidän sänkyä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisihan sen tietty sinne laittaa, mutta öisin kun vauvalle pitää vaihtaa vaippa tai muuten nousta sängystä, on vielä vaikeampaa nousta tuolta huoneen nurkasta :D

   Poista
 6. mäki meinasin ehottaa tota että pinnasänky ikkunan puolelle niin molemmat pääsis ainaki omilta puoliltaan pois sängystä :D mutta siis tietty teette niinku ite parhaaks koette :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sieltä ikkunan puolelta siltikään pääse, koska silloin pinnaänky on edessä, ja vaihtoehdoksi jää kuitenkin pelkkä jalkopääty :D mutta näin se on ennenkin onnistunut niin kyllä me nytkin pärjätään! :)

   Poista
 7. Meillä niin ahdasta makkarissa pinnasängyn takia että piti laittaa pyörät siihen että saa vähän helpommin siirrettyä sitä että mies pääsee vaatekaapilleen... Sopu sijaa anntaa :D
  -Emma-

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!