23. huhtikuuta 2012

Viikonloppua ja muuta

Perjantaina oli sateinen sää eikä huvittanut tehdä mitään. Aamupäivällä korjailtiin isäni kanssa autoa, joka ei halunnut käynnistyä ja Joel pääsi ratin taakse. Iltapäivällä ajeltiin ja käynnisteltiin autoa milloin missäkin vara-akun avulla, kunnes sain mummilta toimivan auton lainaan käynnistämättömän tilalle. Illalla vietettiin mukavaa löhöaikaa omatekoisen pizzan kera.
Autoilija pro
Nami pizza!
Lauantai oli siivouspäivä jonka jälkeen ulkoiltiin pihalla ja löhöiltiin. Illalla suunnattiin leffaan Samin kanssa. Käytiin katsomassa Project X, ja se oli melko hyvä ottaen huomioon että leffan sisältö oli MEGABILEET! Tuli hieman vanha olo leffan jälkeen, kun ajattelin että tuollaista mekin ollaan (pienemmässä mittakaavassa tietty) eletty muutama vuosi sitten.
Iloinen keinutyyppi
Luna ottaa lepoa
Leffaliput pääsi vihdoin käyttöön sopivasti muutama viikko ennen umpeutumispäivää

Sunnuntai aamuna suuntasimme vauvauintiin, jonka jälkeen lähdettiin viettämään pikkuveljeni 18-vuotis synttäreitä. Hassua, kun nuorempi veli on täysikäinen, mun mielestä se on ikuisesti sellanen 5-v pikkupoika joka pelasi jäätelötikuilla jääkiekkoa ravintolapöydässä.

Kevätfiiliksissä
Kevätfiiliksinen Joel isänsä raybanit naamalla
Pikkuveli tykkää kokiksesta!!!
...ja on menestynyt uhreilija
Sami mammutti <3
Illalla suuntasimme Katjan ja Emilin luokse illallistamaan ja saunomaan. Joel jäi mommon kanssa kotiin ja oli ollut kiltisti. Kotiuduimme vasta kahdentoista aikaan ja voin sanoa että väsytti! Varsinkin kun Joel heräsi jo puoli seitsemän aikoihin. Taas tuli vähän vanha olo kun huomasin ettei jaksa valvoa, ja tästä syystä sammuin tänään kuin saunalyhty Joelin mennessä päiväunille. Sinne jäi siivoamiset sun muut kotiaskareet. Kaiken lisäksi Joelilla on ripulibileet käynnissä, on räkänen ja kiukkuinen. Tämä johtuu luultavasti mpr rokotteesta, mutta rättiväsyneelle mammalle se tuottaa harmaita hiuksia.

Mahalle kuuluu hyvää ja uutta mahakuvaa on tarjolla! Vertailun vuoksi mukana myös mahakuva Joelin aikaisen raskauden samoilta viikoilta. Mun mielestä maha on nyt paljon isompi ku Joelin aikana, mitä mieltä te olette?
Rv 29+6, tammikuu 2011
Rv 30+0 nyt
Jättimaha

Huh, aika se tosiaan kuluu nopeasti, kun elellään jo viikkoa 31! Ja vielä täytyy sanoa että tulipa pitkä ja kuvantäyteinen postaus, toivottavasti jaksoitte lukea loppuun asti! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. Kiitos illallis-seurasta! Mekin nukahdettiin alta aikayksikön :DD Munkin pikkupikkunen pikkuveli juo limpparia tossa mittakaavassa ja menee muka lukioon jo, pyh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille :D ja hetkessä nää meidänki lapset kasvaa aikuisiks!

   Poista
 2. odotas kun niitä lapsia on kaksi..sitten vasta väsyttääkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Joel on aina ollut hyvä nukkumaan, onneks! Mutta heti huomaa jos valvoo pari tuntia enemmän ku yleensä ni ei meinaa jaksaa olla hereillä. :)

   Poista
 3. Ihana maha! :D <3 Määki tahon!!

  VastaaPoista
 4. du passar så bra i dedä korta håre!! O aww ja kom int ihåg dedär me att niku spela ishockey me glasspinnar i dipoli! good memories :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!