29. huhtikuuta 2012

Hiljaisuus

Viimeisen viikon aikana blogi on ollut hiljainen. Syy siihen löytyy lähinnä sairaalakäynneistäni: keskiviikkona 3 tuntia, torstaina 8 tuntia ja perjantaina 6 tuntia. Sairaalaan hakeuduin sietämättömän vatsakivun, pahan olon ja supisteluepäilyn takia. Vauvalla oli kaikki hyvin, mutta sadan pissakokeen ja vähintään yhtä monen verikokeen ja muun tutkiskelun jälkeen syytä mun kipuiluun ei löytynyt. Torstaina olisin joutunut jäämään osastolle, mutta sain keploteltua itseni kotiin yöksi sillä ehdolla että palaan osastolle perjantaiaamuna. Olen siis viettänyt aikaa Jorvin vastasyntyneiden osastolla (itse synnyttämättä) pieniä vauvoja tuoksutellen, en edes muistanut kuinka pieniä ne onkaan. Toivottavasti ensi kerta sairaalassa jää synnytykseen ja sen jälkeiseen aikaan!

Joten siis, meidän perhe on viettänyt sairasta hiljaiseloa (Sami vatsataudissa, Joel hieman räkäisenä mutta muuten terveenä) eikä me olla tehty lähes mitään. Käväistiin lapsimessuilla lauantaina ja normaaliin tapaan vauvauinnissa ja brunssilla äitini luona tänään. Lisäksi vietettiin aikaa pihalla, ja tässä muutama kuva ulkoilutunnelmista.

Iskä rakensi Joelille saaren
Vähän piti maistella hiekkaa
Iloinen pikkujätkä
Piknik päivällinen ulkona

18 kommenttia:

 1. Bongasin teidät lauantaina lapsimessuilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska juttu :) Vaikka siellä oli niin paljon ihmisiä!

   Poista
 2. jenni teette ihan varmasti jotain oikeen ku joel on AINA noin ilonen!! ihanaa katseltavaa, noille kuville ei voi olla ku hymyilemättä! annina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on sillä känkkäränkkäpäiviäkin kuule! :D niitä vaan harvemmin tulee kuvattua ;)

   Poista
 3. Tuo joelin hymy on kyllä jotain niin ihanaa<3 :) millä viikolla muuten olet tällähetkellä ?:)

  VastaaPoista
 4. Niin on<3 Tänään on rv 31+1 :)

  VastaaPoista
 5. En kyllä ymmärrä miten se yksi anonyymi on voinut haukkua Joelia rumaksi !Joel on jotain niin veikeää ja iloista että <3 Itelläni on 11kk vanha Leo-poika, ja aina kun tulen tänne katsomaan uusia postauksia ja kuvia teidän pikkuherrasta, tulee kauhea vauvakuume!

  Mutta ei epäilystäkään että Joel ei olisi iloinen :) ja saa känkkäränkkäpäiviä olla kaikilla, meillä sitä tuntuu vaan olevan joka päivä heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :) On meilläkin lähes joka päivä huonoja hetkiä, niitä vaan tulee harvemmin kuvattua :D

   Poista
 6. Ihana piknik-ruokailu :)

  VastaaPoista
 7. Oikeesti sun lapsi on niin sulonen :D
  -Jassu
  P.S älkää antako sen syyä liikaa hiekkaa (tai merilevää), muuten siit tulee yhtä vajakki ku mun rakkaasta pikkuveljestä, joka ei muuta syönykkää ku hiekkaa ja merilevää sillon ku Tanskassa asuttiin.... :D Hyvää Vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! <3 Hahaha ai sen takia jonsku on niin vajaa ;) Ei vaan, hyvää vappua sinnekkin!

   Poista
  2. Joo, sen takia se on niin vajaa ;) Tai ainakin tää on mun teoria, toisaalta jos haluutte et Joelista tulee pitkä ku mikä ni sit kannattaa ehkä antaa syödä hiekkaa ja levää ja teininä pelkästään energiajuomaa ja vaaleeta leipää ja pitsaa ja karkkia... :D

   Poista
 8. Aiivan ihana kuva toi tokavika (ei sillä, etteikö muutkin kuvat olis) :) Ihan tuli itellekkin hymy huulille :D

  VastaaPoista
 9. näyttääpäs joel jo isolta:) aaaaa maailman suloisin lapsi<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso poika se onki! Vaikka silti niin pieni vauva :)<3

   Poista
 10. Oi, joel e så sööt! Han har vuxi så mycke av de när ja så honom senast! vi borde treffas häs non da före sommaren (före de bli ennu mera kiire hos er, o före ja far till bulgarien) O ni tycks ha de bra :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!