6. helmikuuta 2012

Parhaimmat kaverukset ja pissaongelma

Kuten tarkkasilmäinen huomasikin edellisestä postauksesta, Joel on alkanut kiinnittää enemmän huomiota kissoihin, ja kissat Joeliin. Tänään aamupäivästä sain ikuistettua yhteisten leikkihetkien tunnelmaa.

Tässä esityksessä nähdään kolme päähenkilöä:
Kissojen valtias Joel
Kusikuningatar, nimensä mukaisesti lorotteleva Loro
Rauhallinen Pikkusisar Luna

Loppuunmyydyn yleisön joukosta löytyy seuraavat:
Jenni, Nikon ja kaikki blogin lukijat

Vauhdikasta menoa Loron kanssa!
Vähän rauhallisempaa menoa Loron kanssa
Luna pussiin ja leikki alkakoon!
Dramaattinen hetki, kun pussi ei liiku
Jee Lorokin liittyi taas leikkiin!
Uuvuttavan leikkihetken jälkeen Joel vetäytyi lounaalle (mamman tekemä maailman paras vihannesrisotto) jonka jälkeen oli päiväunien aika. Kissatkin vetäytyivät lepäilemään.

Seuraavaksi pissaongelma: 
Miten kissa, joka on ollut koko päivän suljettujen ovien takana vessassa, voi onnistua pissaamaan sänkyyn, joka on huoneessa, jonka ovi on myös ollut suljettuna koko päivän?
Se joka arvoituksen ratkoo saa minulta suuren palkinnon!

Onneksi meidän lorottelevalle Kusikuningatar Lorolle on vihdoin varattu leikkausaika, jolloin juoksuajan pissaongelmat, sekä korvia raastava kiimainen mouruaminen loppuu. Ei enää pissaa sängyssä, lattialla, viltillä, repussa, sitterissä, muovipussissa, kylpyammeessa, lelulaatikossa, eikä missään muuallakaan (paitsi hiekkalaatikossa) Ei enään jokapäiväistä kissanpissanpesua ja pyykkäämistä, tuulettamista ja kiroilua!

7 kommenttia:

 1. HAHAHA KUSIKUNINGATAR LORO :DDD anteeks, mut mulla on ihan sika hauskaa! no meiän kusimulkulle (siis koiralle) ostettiin sellaset bokserit, joihin se pissas aina kun halus merkkailla ja sit se vikis, kun oli märät housut. problem solved!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oonki ajatellu lainaavani joelilta vaippoja :D

   Poista
 2. tai sit huumaat sen kissanmintulla? eiks se oo niin kun kissoille joku koulutusaine?

  VastaaPoista
 3. katja eeei :D kissanminttu on kissoille ihan ku huumetta :D ne saa siitä kauheet kiksit ja menee ihan sekasin ja juoksee hulluna ympäriinsä ja pyörii lattialla ja kaikkee! :D:D:D:D:D

  VastaaPoista
 4. Voi ihana tuo Joel, tsemppiä raskauteen ja Joelin hoitoon. Muista olla tupakoimatta raskauden aikana!!!!!!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti pissaongelma ratkeaa, meillä on leikattu uroskissa alkanut nyt kusemaan sänkyyn jos laatikosta ei ole huomannut kakkoja ottaa pois/muuten vaan ei kelpaa. Kissa on kohta 3v ja 1,5v ollut meillä, eikä tätä ole aikaisemmin tapahtunut :/ Kurjaa kun ei oikeen tiiä mitä tekis, kuitenkin hiekkalaatikko koitetaan pitää mahdollisimman puhtaana koko ajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainain toistaiseksi pissaaminen on loppunut, kun molemmat kissat leikattiin. Toivon mukaan myös pysyy näin. En tiedä olisiko eläinlääkärillä jotain neuvoja tuohon teidän ongelmaan, varmaan on tosi ärsyttävää jos laatikko ei kelpaa ja sen takia pissii muualle :/

   Poista

Kiitos kommentista!