23. marraskuuta 2011

Polttarit ja muita juttusia

Tervehdys kuin tuulahdus, vaikkei kuulu huudahdus. Pitkän blogihiljaisuuden takana piilee ainainen pahoinvointi, joka rajoittaa päivittäistä tekemistä lähes pelkästään Joeliin ja lepäämiseen. Kuitenkin paljoa on tapahtunut, muun muuassa polttarit. Viime lauantaina, neljän tunnin yöunien ja viiden tunnin työpäivän jälkeen mua tultiin kotoa hakemaan. Puvustuksena oli siivet, kruunu, taikasauva ja upea meikki, olin Avioliittokeiju. Matkan varrella minun tuli kysyä vastaantulijoilta neuvoja avioliittoa varten. Parhaat neuvot tulivat junan konduntööriltä ja bussikuskilta. Konduktööri tokaisi "Ei mulla nyt pahemmin ole, kun just itse erosin" ja bussikuski sanoi kylmän viileästi "Älä mene (naimisiin)".

Tyhmä asento, ihanat meikit ja hepeneet
Matka kulki kohti tankotanssituntia, jossa pääsimme kokeilemaan tankotanssin villiä maailmaa. Se oli yllättävän vaikeaa ja voin kertoa että seuraavana aamuna oli lihakset kipeät. Sen jälkeen lähdimme takaisin kotiin, jossa tehtiin ruokaa, saunottiin ja laulettiin singstaria. Tietysti mukana oli paljon perinteisiä juttuja (esimerkiksi jouduin saunassa istumaan havunoksien päällä) jotka kuuluvat morsiamen polttariohjelmaan. Ilta oli hauska vaikka mua välillä vähän nolottikin, mutta suuren suuri kiitos kaikille mukana olleille!

Mä jopa osasin jotakin!
Häävalmistelut etenevät liian hitaasti ottaen huomioon, että on vain reilu kolme viikkoa aikaa saada kaikki valmiiksi. Kuitenkin koristelut ovat aika mallillaan, kaikki on suunniteltu valmiiksi, ja suurin osa koristeista hankittu. Ohjelmaa pitää vielä suunnitella, istumapaikkakortteja askarrella ja muuta pientä.

Tällaiset tulee pöytiin: punaiset lyhdyt, tuikut ja koristehelminauhat.
Joel itkee ilmeisesti uutta hammasta, sillä lelujen tai ruokien osuessa yläikeniin alkaa hirveä huuto. Tämän takia yötkin ovat olleet aika levottomia. Viimeisten öiden aikana on ollut itku/huutokohtauksia, onneksi nämä on vaan "lyhyitä" 10 minuutin huutoja. Joel siirtyi myös kokeiluksi omaan huoneeseensa nukkumaan, koska on heräillyt niin useasti öisin tuttia hinkumaan, vähintään joka kerta kun Sami yskii. Kaksi yötä on nyt omassa huoneessaan nukuttu, ja hyvin on mennyt (paitsi nuo huutokohtaukset). Eipä tarvitse kymmeniä kertoja yössä laittaa tuttia suuhun pojalle. Onneksi mennään 10-12 tunnin unilla, saa nukuttua vaikka huudetaankin yöllä ja syödään aikasin aamulla.

Joel on myös nyt ihan urakalla alkanut seistä tukea vasten, ja kaikkea vasten noustaan ylös. Alaspäin tuleminen on paljon vaikeampaa ja muksahduksia tulee monia. Välillä Joel silti onnistuu laskeutumaan ilman kolhuja.
Näin me seistään!
Ja istahdetaan turvallisesti alas.
Pöllöpylly!

8 kommenttia:

 1. Sini, se on ihana!
  Anonyymi, kiitos, varmaan tuon ihanan meikin ansiota :P

  VastaaPoista
 2. Domdär koristeluna blir jättefina!! Bra idé me didä pärlbanden!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat noi pöytäkoristeet! Hei, älä huoli häistä muru! Me tehdään ne hääkarkit ja etsitään Joelille puku, vaikka mikä olisi :)) Olette rakkaita!

  VastaaPoista
 4. Voi tankotanssia, oon aina halunnut kokeilla sitä! :D Se ois varmasti liian hauskaa!

  VastaaPoista
 5. Moikka, missä kävitte tankotanssimassa? Itsellä samanlaisen suunnittelu nimittäin edessä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!