17. marraskuuta 2011

Ihana herätys

Joel on jo pari kertaa viimeisten viikkojen aikana näyttänyt osaavan nousta seisomaan. Kuitenkin seisoma-asento  on aika kumara, eli Joel kumartuu sitterin yli, joka yleensä toimii tukena. Tänään aamulla väsyneenä kuuntelin Joelin metelöintiä pinnasängyssä jaksamatta avata silmiäni. Kun vihdoin avasin silmät tapahtui näin:

MOI MAMMA!
TÄÄLTÄ NÄKEE PAREMMIN!
RUOKATAUKO
OHO, MÄ SEISON!
Tällä viikolla ollaan oltu niin hurjan kiireisiä, etten edes ehtinyt tulla tänne neuvolakuulumisia kertomaan. Joelillahan ei ollut 7kk neuvolaa, vaan tällä kertaa oli luvassa Ruttiksen ensimmäinen neuvola.

Raskausviikko 7+1 
Paino +1,4 kg (ennen raskautta -painosta)
Verenpaine 112/67
Proteiini +
Sokeri -
Hemoglobiini 121

Laskettu aika muuttui kahdella päivällä 3. heinäkuusta ensimmäiseen, eli minun 21-vuotissyntymäpäivään. Joten mahtava synttärilahja tiedossa, mutta toivotaan nyt että se syntyisi edes pari päivää ennen tai jälkeen MUN synttäripäivää! Ensimmäinen ultra eli niskapoimu-ultra on joulukuun 13. eli vajaan kuukauden päästä.

Arvonta-postauksessa monien mielestä postaustahtini on hidas, ja myönnän tämän kyllä. Jatkossa yritän postailla useammin ja toteuttaa enemmän niitä toivepostauksia joita on ikuisuuksia sitten pyydetty. Myös uusia ideoita saa antaa! Hyvää torstaita kaikille!

8 kommenttia:

 1. Hih, ihana Joel! :) Onpas sulle tulossa melko loistava synttärilahja, onnea! :-)

  VastaaPoista
 2. Han e så söt att ja vill äta upp honom!!!<3

  VastaaPoista
 3. Hah! Itselläni on syntymäpäivän päivän jälkeen äidin synttäreiden! Kuulemma paras syntymäpäivälahja ikinä, vaikka vähän myöhässä tulikin ;)

  VastaaPoista
 4. Oj oj mommos gullehjärta, Joel är full av glädje !!! Tack att han och du finns till i mitt liv !!!!

  VastaaPoista
 5. Teillä ollaan jo niin isoa poikaa :)
  Toivottavasti osuu laskettu aika oikeaan :D Mulla kävi ärsyttävästi, mulla oli leikkauspäivä varattu 19.4, joka on kans mun synttäripäivä, mutta vauva ei ois pysynyt masussa siihen asti, joten jouduttiin siirtää sitä :D

  VastaaPoista
 6. On kyllä hurjaa vauhtia kehittynyt poika kun noin hyvin jo seisoskelee. Oletko saanu kutsun blogiini? Kaks tapaa kutsua ja toinen ei mee kaikille perille?

  VastaaPoista
 7. Mulla oli kans pojan laskettu päivä sama kun mun 22vuotis synttärit,päivää ennen kuitenki tuli :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!