29. lokakuuta 2011

Uutta ja opittua

Joel on alkanut kiipeilemään hurjasti kaikkialla. Kiinnostavin on keinun sitteri-osaan kiipeileminen ja sohvan selkänojaa pitkin nouseminen. Yksin ei ihan pääse selkänojaa pitkin ylös, mutta pienellä tukemisella se onnistuu. Sitteriin Joel ei myöskään pääse mutta yritys on kova. Myös sohvapöydän keskitaso on kiva, sekä dvd koteloiden alas repiminen hyllyltä. Kyllä me Samin kanssa uskotaan että Joel kohta nousee tukea vasten seisomaan.
Alkulämmittelyä polvillaan, vähän sielä yritetään noustakin.
Lopuksi potkaistaan hurjalla voimalla jaloilleen
Tänään ollaan vaan löhötty kotona, kun Sami piti mua hereillä yöllä kännisekoilu-vahtina monta tuntia. Vihdoin neljän aikaan kun hän suostui menemään nukkumaan, niin eikö se Joel herännyt kitisemään. Poika oli pirteä kuin peipponen ja oltiin ainakin seitsemään asti hereillä. Unta en siis saanut joten väsynyttä on meno. Ruokakakupassa jaksettiin kuitenkin käydä, sekä hakemassa jonkun verran askartelutarvikkeita. Seuraavaksi tehtävälistalla on kiitoskorttien teko kuvia vaille valmiiksi sekä hääkarkkirasioiden koristelu. Onneksi ainakin yksi ihanista kaasoistani, Katja, on luvannut tulla askarteluavuksi. Tai no, seuraa ainakin kaipaan, tuskin kontrollifriikkinä anna kenenkään muun askarrella yhtään mitään.

3 kommenttia:

 1. Ihana. Meillä oli kans tänään jäänyt tutti sitteriin niin poju ihan omin voimin nousi sitä vasten polvilleen, kurotteli ja nappasi sen sieltä, tyyliin tuolla lailla kuin teidän Joel! :)

  On noitten pikkuisten kehitys vaan niin huiman nopiaa! :D

  VastaaPoista
 2. vähäks söpöö ! mut hei voin mäki tulla pitää sulle seuraa :D jos teil ei oo tiistain mitää nii tuun käymää :D

  VastaaPoista
 3. Satu, joo nopeestihan ne kehittyy!

  Maria soitellaa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!