13. lokakuuta 2011

Ulkoilemassa

Kaunis syysiltapäivä houkutteli meidän perheen tänään pihalle, kun lähdettiin kokeilemaan kissojen ulkoilutusta. Kumpikaan kissoista ei kummemmin tykänny talutushihnoista, ja ulkoilu koostui lähes kokonaan paikallaan kököttelystä ja piilopaikkojen etsimisestä. Joel pääsi myös ensimmäistä kertaa ulos leikkimään ja keinumaan. Tosin hänkin vaan kökötteli ja katteli ympäriinsä, mutta keinu oli kiva!

Ilonen pikkujäbä ekaa kertaa keinussa
Mamma ja Joel 
Oman pärstän kuvia ei monia ole täällä blogin puolella, joten tässä yksi harvinaisuus! Kauniisti meikitön naama ja sotkuset hiukset (ihan jokapäivnen juttu) ja mun iiiiihanan iso ja lämmin raskausajan talvitakki sopi täydellisesti aurinkoiseen mutta saakelin kylmään ja tuuliseen päivään.

Iskäkin pääsi kuvaan, mutta eipä tuo kovin iloselta näytä.
PS. Tein taas uuden bannerin koska edellinen kyllästytti (minäkö muka nopeasti kyllästyvää sorttia). Myös blogin ulkonäkö muuttui vähän.
MITÄS PIDÄTTE ?

4 kommenttia:

 1. Tää uus on kyllä kiva! Ja ompas Joelissa paljon isänsä näköä! Varsinkin silmät. :)

  VastaaPoista
 2. Oivoi, odottelen, että Helmikin pääsisi jo keinumaan! Tänään 4kk, eli ei enää kauaa... Kovasti koettaa kammeta sitterissä ja turvakaukalossa istumaan, nyt sitten odotellaan :)

  VastaaPoista
 3. Joel on kyllä aivan isänsä näkönen! :)

  VastaaPoista
 4. http://sevendaysaweeek.blogspot.com/2011/10/kahdeksan-juttua.html

  Haastoin sut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!