14. lokakuuta 2011

Kahdeksan


Säännöt ovat seuraavanlaiset:
- kiittää tunnustuksen antajaa
Kiitos haasteesta Mm!
- antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
KatjaSaraAnskuJennyMiiaSatuMinna ja Laura
- ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta 
-kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään:

1) Olen hulluna kasveihin. Haluaisin kasvattaa kotiini metsän, joka koostuisi sekä kukkivista kasveista että viherkasveista. Haluaisin parvekkeen kaiteiden olevan murattien valtaamia. (nimim. katkera naapurillemme   jolla on tällainen "murattiparveke"). Himoitsen kasveja enemmän kuin useat naiset suklaata ja aina on yhtä vaikeata kävellä kukkakauppojen ohi tai markettien kukkaosaston läpi retkahtamatta. Kotonamme tällä hetkellä on 21 kasvia.


2) Olen erittäin äkkipikainen. Ja tempperamenttinen. Mieleni muuttuu kesästä talveen sekunnin murto-osassa ja se tekee minusta vaikean kumppanin. Minulla on aaltoileva kaksisuuntainen mielialahäiriö joka saattaa vaikuttaa asiaan. Söin ennen lääkkeitä kyseiseen vaivaan mutta Sami veti ne vessasta alas koska oli sitä mieltä että menin aivan sekaisin niistä. 


3) Kun jouduin laitokseen ja olin vuoden lähes kokonaan ilman päihteitä ja tupakkaa, opettelin väkisin juomaan kahvia koska "halusin olla jostakin riippuvainen". Raskauden aikana lopetin kahvin juonnin enkä ole sen jälkeen sitä juonutkaan. Huulirasvastakin olen ollut riippuvainen ja oltiin joskus vaseliinipurkin kanssa erottamattomat ystävät. Kirjaimellisesti erottamattomat. Ja onhan tuo tupakointikin...ja facebook...ties mitä muutakin...Olen helposti riippuvaistuvaa sorttia.

4) Olen satamassa liikenteenohjaajana töissä viikonloppuna, ja vaikka työ saattaa kuulostaa tylsältä viihdyn todella hyvin! Saan olla ulkona ja tekemisissä ihmisten kanssa. Huomiosta nauttivana ihmisenä on myös hauskaa kun ihmiset tulevat juttelemaan, vaikka suurin osa heistä ovatkin Tallinnan risteilyltä palaavia humalaisia miehiä.

5) Minun on tosi vaikea sanoa ihmisille Ei, ja tämän takia olen helposti suostuteltavissa ties mihin asioihin. Näihin mukaan lukeutuu puhelinmyyjien mahtavat tarjoukset, ihmisille rahan lainaaminen vaikka oma rahatilanne olisi kuinka huono ja päättömien asioiden tekeminen. Nykyään yritän kovasti harjoitella Ei -sanan käyttämistä omaksi edukseni.

6) Vaikka olen aina ollut hyvä kaikkien kielten (kirjallisessa) kieliopissa, en ole kovin hyvä puhumaan kieliopillisesti oikein. Sami saakin monesti huomauttaa että käyttämiäni sanoja ei ole olemassa tai käyttämäni taivutusmuodot vääriä. Kuka nyt oikeasti tietää onko myydä -sanan imperfektimuoto "myin" vai "möin". Minä käytän jälkimmäistä vaikka se onkin väärin (oli pakko googlata).

7) Olen aika utelias, ja useasti jos törmään asiaan jota en tiedä, kirjoitan sen muistiin ja googlaan myöhemmin. Tällä tavalla luulen yleissivistykseni kasvavan, vaikka useimmat asiat ovat aivan turhaa tietoa. Esimerkiksi entisen asuntoni ja bussipysäkin välissä oli pienen pieni aukio jonka nimen googlasin ja edelleen muistan miksi aukio on nimetty kyseisen henkilön mukaan ja mitä hän teki 'ansaitakseen' tämän.

8) Olen huomenna menossa hääpuvun sovitukseen! Jes! Olen ikävöinyt ihanaa mekkoani! (en keksinyt parempaa juttua, näin myöhään illalla mun aivot nukkuu jo)

3 kommenttia:

 1. Mäkin harrastan tota 7 kohtaa :D
  Ja olin (oon edelleen, sanokoot google mitä haluaa :D) ihan varma että se on möin eikä myin :D

  VastaaPoista
 2. no se ois paljon luonnollisempaa! Syödä=söin eli myydä=möin :DD

  VastaaPoista
 3. Eikös toi nyt ole ihan sama kumpaa sanaa käyttää(myin/möin), riippuu missä päin suommee assuu :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!