16. syyskuuta 2011

Taulu

Sain vihdoin aikaiseksi tilata tälle taululle kaverin, jotta tyhjä seinänpuolisko ei enää olisi niin tyhjä. Ifolorilta tilaaminen maksoi postikuluineen noin 20e per kuva. Kehykset Ikeasta (en muista hintaa).


Tarkoituksena oli alusta asti tilata kaksi taulua; yksi raskausajan kuva minusta ja Samista, sekä yksi kuva Joelista. Vaan en osannut valita millaista kuvaa halusin, ja näin kuvan tilaus venyi. Vihdoin Joelin ollessa n 4kk ikäinen sain mielestäni napattua mahtavan otoksen juuri tätä tarkoitusta varten. Kuva on hellyttävä ja iloinen, mutta silti tarpeeksi "taiteellinen" sopiakseen tuon mahakuvan kaveriksi. Musta aivan ihanin tässä kuvassa on se, kuinka vesipisarat Joelin käsivarrella näkyvät niin tarkasti pienenä yksityiskohtana (tämä ei taida näkyä kuvassa niin hyvin)


Vielä pitäisi saada taulu ripustettua seinälle ja voilà! Mitäs pidätte?

10 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat :) mäkin oon aatellut että joskohan jostain Iidan kuvista tekis taulut :)

  VastaaPoista
 2. Ihan upee kuva joelista !! :)) oikein niinkun ammattivalokuvaajan ottama.. ja täydellisen suloinen malli<3

  VastaaPoista
 3. molemmat kuvat on kyllä tosi upeita, ja kiva idea tehä niistä tollaset taulut :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva idea ja aivan ihana kuva Joelista! :)

  VastaaPoista
 5. moikka!

  ihania kuvia,kauanko oletti olleet yhdessä kun tulit raskaaksi? :)

  VastaaPoista
 6. kiitos :) oltiin seurusteltu suunnilleen kuukaden kun sain tietää olevani raskaana

  VastaaPoista
 7. Löysin sun blogisi vasta nyt! Sun blogiahan lukee kaikki mun omat bloggaaja-kaverit ja mä en ole tänne aikaisemmin löytänyt, jotne ymmärrä miten löysin tieni tänne vasta nyt :D

  Mutta pitipähän oikeastaan tulla kommentoimaan sitä, että hyviä kuvia molemmat, mutta tuo raskauskuva on kyllä ihan super hyvä :)

  VastaaPoista
 8. haha, se on muuten hassua kuinka nää blogit kiertää kirjottajasta toiseen ja kaikki lukee toistensa blogeja. Ihan hyvä vaan, tietää sitten puolin ja toisin mitä lapsien maailmoissa tapahtuu ja mitä mutsit puuhailee :)

  kiitti kiitti,mäkin oon sun blogia seurannu sillai puoliksi aika pitkään, just samasta syystä että tutut bloggaajat lukee :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!