12. syyskuuta 2011

Linkitä blogisi -suosikit (vihdoin!)

Kaikki blogit jotka linkitettiin olivat omalla tavallaan kiinnostavia, kiitos linkeistä kaikille! Joissakin blogeissa oli silmiinpistäviä asioita jo ensiselauksella, jotakin joka heti herätti kiinnostukseni. Valitsin lopulta 7 blogia, joista kerron oman näkemykseni. Huom! Nämä eivät ole missään parhausjärjestyksessä.

With every heartbeat
Blogin kirjoittaja on 18-vuotias nainen, joka odottaa melko viimeisillään esikoistaan. Huomioni herätti erityisesti se, että tyttö on raskaana, sillä suurin osa blogeista joita seuraan ovat aikoinaan olleet odotusblogeja, mutta vauvat ovat jo syntyneet. Kiva siis lukea raskaudesta. Kirjoittajalla on mielestäni hyvä kirjoitustyyli, ja kertoo asiallisesti ja kiinnostavasti elämästään ja valmistautumisesta äitiyteen.


Lihapiirakka kahdella nakilla
Hanna on toista lastaan odottava alle vuodenikäisen pojan äiti. Tässä blogissa pisti silmään se, että kuvia on paljon, kirjoitustyyli on aivan mahtava, sekä huumoria löytyy. Musta blogi on kiinnostava koska pääsee seuraamaan sekä lapsen kasvua että raskautta. Blogissa esiintyy myös muuta kuin vauvaperheen arkea.


Pieni ihme
Tässä blogissa kertoja on 19 vuotias Noora, jolla on pieni tyttö. Blogissa on paljon kuvia, joka on kivaa. Enimmäkseen blogi kertoo arjesta vauvan kanssa, mutta sieltä löytyy myös paljon juttua Nooran omista kiinnostuksista.


Seven days a week
Kirjoittaja on 20 vuotias nainen, ja mukana seikkailee hänen tyttösensä. Kiinnostavaa tässä blogissa on se, että olen itse samanikäinen ja lapsillamme on hurjat kaksi päivää ikäeroa. Todella kiinnostavaa siis päästä seuraamaan melko samanlaista elämäntilannetta ja samanikäisen vauvan kasvua ja kehitystä. Huumoriakin löytyy ja se on minun makuuni!


Life is good
Laura on  17 vuotias äiti, ja hänen poikansa syntyi elokuussa. Laura pohtii mielenkiintoisia aiheita, sekä kertoo omasta elämästään ja vauva-arjesta. Lauran kirjoitustyyli on todella hyvä, eli kivaa lukemista. On myös kiinnostavaa lukea Lauran mielipiteitä ja kannanottoja erilaisiin juttuhin.


Little baby book
21 vuotias äiti, ja hänen toukokuussa syntynyt poikansa. Blogissa on paljon kuvia. Mielenkiintoista on se, että tästä blogista sain ensivaikutelman että se on aika erilainen kuin muut vauvablogit, en vain tasan osaa sanoa mikä tämä erilaisuus on.


Kadun aurinkoisella puolella
Ulla on reilun vuodenikäisen pojan äiti. Mielenkiintoista on se, että Ulla on yksinhuoltaja. Harvemmin olen itsekään törmännyt täällä blogimaailmassa yksinhuoltajiin. Tämä siis tekee blogista erilaisen, vaikka aiheet ehkä ovatkin aika samanlaisia - arkielämää lapsen kanssa. Blogissa on myös paljon muuta, kiinnostuksen kohteita ja hieman syvällisempienkin aiheiden pohdintaa.

5 kommenttia:

 1. Hei wautsi! Kiitos :-) teit minut iloiseksi!

  VastaaPoista
 2. Hei kiitti tosi paljon! :) Teit myös minut toosi iloiseksi :) !!

  VastaaPoista
 3. Kolmas iloinen ilmottautuu! Kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 4. Olis kiva kuulla, mitkä on sun suosikkeja sellaisista blogeista, joita oot lukenut jo kauemminkin. Haussa olis lisää hyvää vauvablogi lukemista.. :)

  VastaaPoista
 5. Voi ku kiva, tuli kyllä hyvä mieli ü <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!