26. syyskuuta 2011

Kuulumisia

Kameran laturin mystinen katoaminen sekä elämämme tämänhetkinen yksitoikkoisuus ovat suurin syy blogihiljaisuteen. Aiheet ovat vähissä kun päivä toisensa jälkeen seuraa samaa kaavaa. Viikonloppuna olin töissä ja Samin sisko oli meillä. Vauvauinti jäi väliin edellisessä ryhmässä sattuneen kakkavahingon takia. Ehdittiin silti käymään altaan reunalla pyörähtämässä.

Iskä ja Joel lähdössä kauppaan
Joel on oppinut viime päivien aikana nousemaan konttausasentoon, sekä "karhukävelyasentoon" (jalkojen ja käsien varassa). Tänään kameran vihdoin ladattuani vietin puolisen tuntia yrittämällä saada tuosta kuvaa, erittäin matalalla onnistumisprosentilla.

Huonosti valotettu salama-kuva
Mamma hei, mun pää ei näy!

Tutti suuhun...
...ja menoks!
Tästä se lähtee!
Kuten Sami on ennustanut, ryömiminen taitaa jäädä Joelilla välistä. Sitä taitoa kun ei edelleen olla opittu, niin tuskin opitaankaan. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! 

3 kommenttia:

  1. Sain vihdoin omankin blogin aikaiseksi, joten nyt pääsen kommentoimaan nimimerkilläni enkä vain anonyymina.. :) Ihana tuo teidän Joel! Kovasti pikkumies olis jo menossa. Ryömiminen on kato tylsää kun siten pääsee niin hitaasti eteenpäin! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva! ;) tervetuloa blogimaailmaan ja onnea yritykselle!

    kiitos! niin, onhan se nopeampi keino tuo konttaaminen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!