16. heinäkuuta 2011

Varhaisnuoruuden haave

oli joskus vaatesuunnittelijan ura. Mulla on vieläkin tallessa kansioittain suunnittelemiani "muotiluomuksia", mutta ne taidan jättääkin tarkoin varjelluksi salaisuudeksi. Kokeilin nostalgisena tuota nelly.com:in suunnittelukilpailua, ja se olikin hauskaa! Äänestäkää ihmeessä mun mekkoja! (kun klikkaatte linkkiä, näette oikealla sivulla muut suunnittelemani mekot)
Hyvää lauantai-aamupäivää kaikille!

2 kommenttia:

  1. Toi on samanlainen, minkä meinasin ihe tehdä!!!!!! :D

    VastaaPoista
  2. Mulla on ihan sama juttu, kymmeniä kansioita täynnä vaatesuunnitelmia :D Oon mä osan toteuttanutkin niistä ja ompelija on tehny mulle mun suunnittelemia vaatteita mut viimeaikoina on kyllä jääny suunnittelut vähemmälle. Tosi kiva toi mekko :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!