11. heinäkuuta 2011

Taas täällä!

Muutto on hoidettu valmiiksi, ja ollaan asetettu taloksi. Muksutin täytti 3kk, ja söi juhlan kunniaksi pari lusikallista päärynäsosetta, joka näytti maistuvan. Maito tulee toistaiseksi tissistä, ja on pääasiallinen ateria. Päivisin poika maistelee pari lusikallista sosetta ruokailun yhteydessä.

Pojan uusi lempilelu - sukkapari

Kissanpennut toistaiseksi nimettömät naaraat "valkonen" ja "harmaa" tulivat sunnuntaina, ja ovat jo tottuneet kämppään, vauvaan ja meihin. Ovat vilkkaita yksilöitä ja tykkäävät peuhata sekä lelujen että toistensa kanssa. Ovat osanneet tähän mennessä käydä laatikolla lukuunottamatta kerran, kun "harmaa" pissi ylimääräisen suihkuverhon päälle, joka lojui lattialla.

Siskokset tykkäävät nukkua yhdessä

"harmaa"

"valkonen"

Mitä "elämäntapamuutokseen" tulee, on aika Jennin ruveta kuntoilemaan. Koska yksitoista raskauskiloa lähtivät kolmessa viikossa ihan itsestään, ja lopputulos ei ollutkaan sama vanha vartalo, vaan hiukan löysempi, olen suunnitellut kiinteyttäväni hieman (varsinkin 'sisäisiä' vatsalihaksia, jotka kärsii raskauden aikana, sanoo kuntosalilla työskentelevä siskoni). Mitä ruokavalioon tulee, aion keskittyä syömään terveellisesti, ja jättää pois turhat mehut, makeiset ja roskaruoat. Meidän perheessä on myöskin projekteina kämpän siistinä pitäminen ja tupakoinnin lopettaminen.

PS. jos teillä on hyviä tyttökissojen nimiehdotuksia, niin niitä otamme mielellään vastaan!
PPS. kaveripariskunnalle pitäisi keksiä kihlajaislahja, onko ehdotuksia?

9 kommenttia:

 1. Fiona
  Fanny
  Stella
  Birgitta

  VastaaPoista
 2. Vilma
  Pampula
  Milli
  Lumi

  Oon huono keksii nimiä... ;s :D

  VastaaPoista
 3. Pulla
  Mirre
  Luna
  Nöpö

  VastaaPoista
 4. niin ollaan mekin, ei millään keksitä tarpeeks hyviä nimiä :D

  VastaaPoista
 5. Misu
  Miisu
  Viiru
  Olivia
  Amelia (Amppu)
  Väinö
  Reino
  Miska
  :)

  VastaaPoista
 6. Awwww så söta dom e!!! :D

  sätt ba nå muikula o puikula :D

  VastaaPoista
 7. Söpöjä kissoja ja vauva :)
  Harmaa ja Valkonen on kyllä hyvät nimet :D

  VastaaPoista
 8. voi ihanat kissat ja tietenkin vauva :) nimiehdotuksia : milli, miiru, miisa, hilma, hilda, nelli, nella, nuppu. hihi :DD

  VastaaPoista
 9. Hieman on teijän poika kasvanut :) Ja en osaa kyllä sanoa nimiehdotuksia oikeestaan yhtään, mäki oon ottamassa ens vuoden alussa koiraa ja nyt oon jo alkanu pähkäileen hulluna, että minkä laitan nimeksi :D Narttukoiran otan ja on niin niin vaikeaa löytää kivoja nimiä! Ja oikeestaan sitteku niitä löytää niin niitä on nii monia, että vaikea valita sitä parhainta. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!