6. heinäkuuta 2011

Loma

Blogin kirjoittaminen on ollut vähän aikaa tauolla, syy tähän on että ollaan lomailtu. Lomalla on myös kameran käyttö ollut laiskanpuoleista, joten paljon kuvamateriaalia ei löydy.

Perjantaina vietettiin mun 20 vuotissynttäreitä, vietiin Joel hoitoon anopille ja lähdettiin Hietsun uimarannalle juhlimaan. Sää oli hyvä ja ilta oli kiva! Tuli talviturkkikin heitettyä, vaikka kylmää oli merivesi! Lauantaina lähdettiin junalla Kesälahdelle, missä ollaankin sitten vietetty loput S:n lomapäivät - tänään tulimme kotiin. Loman aikana ollaan uitu (järvivesi oli +22 astetta), pelattu yatzya, lautapelejä ja kortteja, grillattu ja syöty mansikoita kermavaahdon kera, saunottu, heitelty frisbeetä ja veneilty. Käytiin myös Kiteellä pyörähtämässä "suuri kaupunki" verrattuna Kesälahteen. Kiteellä käytiin kahvittelemassa, kirpparilla ja noudettiin junaliput R-kioskilta, jota sellaistakaan ei löydy Kesälahdelta. Maanantaina vietettiin myös mun ja S:n vuosipäivää.


Ei-niin-hehkeä synttärisankari ja mies

Anopilla leppoisasti!

Lähdettiin keskelle järveä kattomaan auringonlaskua. (Kesälahti sijaitsee Puruveden rannalla)

Näinkin hennon aallokon takia ei yhdessäkään kuvassa ollut horisontti suorassa.


Lopuksi laitettiin moottori takaisin käyntiit ja lähdettiin kotiinpäin!

Chillausta mommon sylissä! (kuva Siskoni Bunny)
Seuraavaksi tulossa "Elämäntapamuutos" postaus. Ensi viikolla luvassa toivottu "Minä vuosien varrella" postaus, jossa esittelen eri vaate- ja hiustyylini viimeisten 20 vuoden ajalta.

1 kommentti:

  1. jee jee joulupaketti! hehheh... nåmen jee dendär vuosien varrella kommer obli roli :D:D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!