17. huhtikuuta 2011

Tämän päivän tarina

Leikittiin aamulla S:n kanssa mykkökoulua, joten aamu meni sohvalla mököttäessä Möykyn kanssa, S:n siivotessa keittiön putipuhtaaksi (kiitos siitä rakas)! Iltapäivällä suuntasi tiemme läheiselle koululle jossa täytimme kansalaisvelvollisuutemme äänestämällä. Reissu jatkui kaupan kautta kotiin, ja Möykky tuhisi kiltisti vaunuissa.

Kotiin tullessamme iltapäivä jatkui aikalailla tekemättä mitään, tietokoneella hengaillessa ja TVtä katsellessa. Illaksi pääsi Möykky ekaa kertaa kotona kylpemään, ja niin tyytyväinen oli poika. Se huomattiin jo raskausaikana että lapsi tykkää vedestä, kun suihkuveden ropina sai masun rauhoittumaan. Kiltti poika tykkäsi vedestä, vaikka hieman näytti ihmettelevää ilmettä.

Ilmeistä puheen ollen, olen vastaanottanut ensimmäisiä ilmeellisiä kommunikaationpoikasia Möykyltä, nimittäin ilmeiden matkiminen. Kun mutrustelen suutani O:n muotoon, hetkeä myöhemmin näen edessäni pienet kasvot joiden huulet muodostavat O:ta aivan äitinsä lailla. Möykky myös nauttii itsensä tutkailemisesta peilin edessä ja auton turvakaukalossa keinumisesta.

Ja tähän loppui tylsähkö mitäänsanomaton päivämme, loppuilta menee varmaan TV:n ääressä ehkä hieman laatuaikaa viettäessä S:n kanssa, jonka jälkeen tie vie yöpuulle sillä aamulla on aikainen herätys ja työaamu, itselläni tietenkin vauvanhoitoaamu.

1 kommentti:

  1. hei ehkä teijän pojasta tulee joku lihaksikas huippu-uimari! heti vaa uimakouluun ku mahollista:))

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!